N°1

Egypte

We beginnen in Egypte. Alsof je in een Kuifje stripboek terecht komt. Eén en al tot de verbeelding sprekend avontuur. Piramides, woestijn, kamelen, marktjes, strand, zee, zon… en dat is zomaar een kleine greep uit een grote hoeveelheid mogelijkheden. Voor Egypte heb je een visum nodig. Dit kan eenvoudig online aangevraagd worden bij e-visums.nl. Het visum kost €34,95 per persoon en wordt na toekenning per e-mail toegestuurd.

N°2

CHINA

We gaan door naar het volgende continent en wel naar het land  China om precies te zijn. Wandelen over de Chinese muur, wereldstad Bejing, de mooiste tempels en ornamenten, draken, vuurwerkshows waar de vuurwerkwedstrijden in Scheveningen bij verbleken én heerlijk eten; Chinees eten zoals de Chinezen het bereiden en niet zoals wij het hier in Nederland kennen (want dat heeft namelijk niets met elkaar te maken). Het online visum is hier te bestellen. De kosten bedragen €49,95 per persoon.

N°3

India

Van China gaan we door naar India. Een onverwachtse aanrader, maar ook met kinderen de moeite waard. Want een paar dagen strand in Goa, dat vinden kinderen een feestje. Niet alleen dat: de parken in Delhi zijn goed op kinderen ingespeeld: bootje varen, hertjes kijken… En dan door naar één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, die op z’n allermooist is bij zonsopgang. Alsof ze zo in het sprookje Alladin terecht zijn gekomen.

Opgelet: wist je dat je een visum nodig hebt voor India? Voor €49,95 per persoon, en ook deze is weer eenvoudig aan te vragen:  bij e-visums.nl.

N°4

RUSLAND

Zeg nou zelf, het Kremlin lijkt toch net het paleis uit Euro Disneyland!? Door de ogen van kinderen bekeken dan. Rusland zou zo het decor kunnen zijn van een spannende, avontuurlijke kinderfilm. Haar rijke geschiedenis – die tot de verbeelding spreekt – is vastgelegd in de mooiste musea. En heb je het in zo’n museum wel gezien, dan is er nog de prachtige, ongerepte natuur.

Een puntje van aandacht. Een visum is noodzaak, maar aanvragen is zo gepiept. De kosten bedragen €39,95 per persoon.

N°5

Viëtnam

We sluiten de reis rond de wereld af in het prachtige Viëtnam. Varen op de rivieren die door de jungle lopen, zwemmen in grotten, aan een kabelbaan van boomtop naar boomtop: avontuur tot en met. En vergeet het heerlijke eten niet. Viëtnam is zo’n heerlijke reisbestemming met kids.

Ter info: alleen met een geldig visum kun je inchecken op vluchten naar Viëtnam. Het visum Viëtnam voor vakanties en zakenreizen is eenvoudig online aan te vragen. De kosten bedragen €39,95 per persoon.

Spreekt bovenstaand lijstje van ‘wereldse’ landen jou aan, dan zal je ook opgevallen zijn dat je voor alle landen een visum nodig hebt. Dat klinkt misschien als ‘gedoe’ maar dat is het niet.

  1. Ga naar e-visums.nl en vraag eenvoudig een visum, ESTA of eTA aan door de benodigde gegevens online in te vullen.
  2. Je kunt dan meteen op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.
  3. Je ontvangt het officiële visum, ESTA of eTA per e-mail.

Zo makkelijk is het! Rest ons te zeggen: ontdek de wereld, geniet ervan, maak mooie herinneringen!

Pin It on Pinterest

Share This