Roze en lichtblauw, het blijven toch de klassieke babykleuren. En wij houden ervan. Daarom een Top 5 mooiste babykamer accessoires in de kleuren lichtblauw en roze. Lekker zoet, toch?


 

N°1

Made Essentials Mino kast

Bloedmooi vinden we dit kastje. Gemaakt van eikenhout in een mooie, rustige kleur blauw. Én het heeft ook nog eens de juiste hoogte voor een aankleedmeubel! Dus je hoeft niet eens zoveel fantasie te hebben: leg er een aankleedkussen op, luiers, kleding en ander noodzakelijk babyspul stop je in het kastje et voilà, je eigen, originele, prachtige aankleedmeubel is een feit.

€299 KOOP MIJ VIA MADE.COM

N°2

Seth Omkeerbaar Vloerkleed

Mocht je het geslacht nog niet weten, kun je hoe dan ook met dit prachtige kleed de plank niet misslaan. Beide kanten zijn even mooi: roze met blauw, of blauw met roze. Heerlijk als je ’s nachts op blote voeten eruit moet om je kindje te troosten, knuffelen of te voeden en je niet op een koude vloer komt te staan. De maat van dit mooie kleed is 120 x 170 cm.

€89 KOOP MIJ VIA MADE.COM

N°3

Albert Wandlamp

Een sfeerlichtje is een must. Deze schattige wandlampjes zijn niet te aanwezig, maar doen subtiel wat ze moeten doen. In de kleuren lichtblauw en roze, afgewerkt met mooi eikenhout. En natuurlijk perfect als leeslampje voor de wat oudere kinderen!

€35 KOOP MIJ VIA MADE.COM

N°4

Daven Set Opbergkoffers

Een plaatje toch, dit setje? De metalen opbergkoffers staan niet alleen leuk, maar zijn natuurlijk ook nog functioneel. Luiers, babypoeder, lotion… noem maar op. Alles staat leuk in deze opbergkoffers! En hoe stoer is dat leren detail?

€45 KOOP MIJ VIA MADE.COM

N°5

Oro Hanglampenkap

Een roze lampenkap met een gouden randje. Okay, eigenlijk een koperen binnenkant, maar gouden randje klinkt leuker en vinden we deze mooie lampenkap de eer aandoen die het verdient. Het maakt niet of hij aan of uit staat, de Oro ziet er altijd superchic uit. De lampenkap is gemaakt van katoen. De reflecterende binnenkant van koper zorgt ervoor dat het licht verder reikt en geeft jouw babykamer een warme gloed.

NU €45 KOOP MIJ VIA MADE.COM

Pin It on Pinterest

Share This