De leukste muur accessoire: van opvallende illustratie tot een betoverend 3D hert. Interieurexpert Dorine van Haselen selecteert de mooiste muur accessoires. Een feest voor in de kinderkamer!

EXPERT Dorine van Haselen

Dorine van Haselen is oprichtster van Interior Art Affairz. Na haar management loopbaan binnen de financiële sector heeft zij een creatief bedrijf opgericht dat zich richt op wall hanging voor kinderkamers maar daarnaast ook kunst en design voor in volwassen interieurs. Hierbij werkt zij samen met interior designers zodat de kunst goed past in de energie en kleursetting van het interieur. Zodra zij gevangen is door het verhaal achter de kunst verbindt zij de werken bijna vanzelf aan mensen die op zoek zijn maar niet altijd goed weten waar ze de kunst voor in hun interieur kunnen vinden.

N°1

Amy Hamilton Poster

‘Amy Hamilton gebruikt zowel traditionele media als digitale technieken en haar illustraties worden gekenmerkt door dierenportretten uit je dromen, geïnspireerd zijn door de natuur. Sprookjesachtig mooi!’ Poster print 20×30 met frame:

N°2

World Map – Peel and Stick Fabric Poster Sticker

‘Deze geweldige wereldkaart sticker met dieren is verkrijgbaar bij Etsy.’ De ideale muur accessoire. Laat je kinderen de wereld ontdekken met deze peel & stick kaart. Bekende dieren en monumenten zijn vertegenwoordigd in elk van de continenten. De sticker is handgemaakt, afneembaar en opnieuw te gebruiken!

N°3

Mrs. Mighetto Poster

‘Een heel leuk merk opgericht door de Zweedse dames Malin & Anna. Ieder jaar komt dit duo met een nieuwe collectie en de oplage van deze posters zijn vaak heel snel uitverkocht, zo populair zijn ze. Het zijn originele werken in waterverf vol met fantasie, historie, mystiek en een heel specifiek kleurenpalet dat zij te gek vinden en inmiddels erg typerend is.’ Afmeting 40×50. Poster zonder lijst:

N°4

FOX LAMP – Firmliving

‘Breng licht en gezelligheid in de kamer van je kids met deze decoratieve lamp. Onder de Fox lamp lees je je favoriete boek, val je lekker in slaap met je knuffel of speel je met je vriendinnetjes die blijven logeren.’ De afmeting is 30 x 22,5 cm. Het lampje is gemaakt van beschilderd multiplex hout.

N°5

Sissy Boy Letter Poster

‘Heel leuk en lekker old school. Deze muur accessoire in de vorm van een letterposter is gemaakt van papier en heeft een afbeelding van het alfabet in een handschriftstijl. Ze hebben ook andere leuke posters: de landkaart van Europa, de anatomie van het lichaam, oud Hollandse poppen, etc. Ook nog educatief verantwoord!’ De poster heeft een afmeting van 50x71cm.

N°6

Muursticker luchtballon met naam

‘Muurstickers in elke kleur en grootte….Maar niet alleen muurstickers, ook deurstickers, raamstickers en meubelstickers in alle afmetingen en kleuren. Groot of klein, okergeel of limoengroen, deze te gekke muurstickers vervelen nooit.’ Afmeting: 35x56cm

N°7

KOTONA MOON LIGHT and NOTE BOARD

‘Een plaatje deze lamp!’ en de perfecte muur accessoire voor kids. Mia, de Finse ontwerper van Kotonadesign vertelt: “Het begon allemaal vanuit de werkplaats van een timmerman die ik kende. Ik mocht zo veel overgebleven stukken hout meenemen als ik wilde.. en met dat houten materiaal begon het verhaal. De stukken vonden hun weg naar nuttige producten. Kotona is een muurlamp en een magneetbord ineen. Het wordt geleverd met een raket magneet, als de magneet landt op de maan wordt het licht 70% gedimd. De lamp heeft een diameter van 40 cm. De Kotona heeft ook een grote broer met een diameter van 70 cm.

N°8

Dierenkop voor aan de muur – Kidsdepot

‘Een stoere kop voor je kid! De vilten dierenkop heeft een hoog aaibaarheidsgehalte en geeft een vrolijke noot aan de kinderkamer. Verkrijgbaar in tien mooie koppen bij de leuke kinderwinkel Zjoe Zjoe op de Ginnekenweg 45 in Breda en uiteraard online.’

N°9

DIY hert Studio Roof

‘Dit te gekke 3D object voor aan de muur bouw je zelf. Het is gemaakt van recycled, stevig karton.’ Afmeting: 50 x 40 cm. Studio roof is van Nederlandse bodem, de oprichters zijn Ilya Yashkin en Romy Boesveldt. Ze maken mooie producten met een grafische knipoog. Hoe mooi is deze muur accessoire voor kids?

Pin It on Pinterest

Share This