De fijnste knutselitems voor peuters en kleuters. Laat het knutselfeest maar beginnen want deze knip-, plak- en verfproducten helpen iedere knutselaar op weg!


N°1

KLIEDERSCHORT – LILLIPUTIENS

Dankzij het schort van Lilliputiens kunnen kids hun verbeelding de vrije loop laten zonder zich zorgen te maken over vlekken! Lekker kliederen is geen probleem want het schort is ondoordringbaar, heeft een klittenbandsluiting op de rug en beschermt zo aankomende kunstenaars tijdens het schilderen en knutselen. Dankzij het soepele materiaal wordt je bewegingsvrijheid niet gehinderd en in de zakjes kun je potloden en stiften kwijt. Je hebt dus alles bij de hand met dit leuke teken- en verfschort! Wel zo gemakkelijk…

Met een naamtag, geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

€14,99 KOOP MIJ VIA KLEINEZEBRA.COM

Of het artistieke Circus schort:

€14,99 KOOP MIJ VIA KLEINEZEBRA.COM

N°2

ROL TEKENPAPIER IKEA MÅLA

Daar kan je nog eens lekker op krassen: oefening baart kunst! De gemeenschappelijke houder voor het papier, de potloden en verf is ideaal. Compleet met dwarslat waardoor je het papier makkelijk kan afscheuren. Afmeting breedte: 19 cm hoogte: 3 cm en lengte: 58 cm

€6,95 KOOP MIJ VIA IKEA.NL

met daarbij 30 meter tekenpapier van Male

€3,99 KOOP MIJ VIA IKEA.NL

Gebruik ter bescherming van je tafel de transparante onderlegger van Ikea: perfect bij het knutselen!

€4,99 KOOP MIJ VIA IKEA.NL

N°3

VINGERVERF VAN DJECO EN VERFDOOS VILAC

Voor de allerkleinsten is er vingerverf van Djeco: veilig en uitwasbaar. Het pakket bestaat uit 6 verschillende kleuren vingerverf (75 ml) in een tube, en een placemat van hard plastic om de verf op te spuiten. Geschikt voor kids vanaf 18 maanden. Lekker kliederen! Ook erg fijn de workshop vingerverf pakket voor de kleintjes van Djeco.

 €14,10 KOOP MIJ VIA KLEINEZEBRA.COM

In de mooie metalen verfdoos van Vilac vind je waterverf in 24 verschillende kleuren en twee verfborstels. Ideaal om een kleurrijke (fantasie)wereld te laten verschijnen op een blanco blad! Dankzij de speelse illustratie van Nathalie Lété is de verfdoos een kunstwerk op zich. Geschikt voor kleine kunstenaars vanaf 3 jaar. Formaat: 31×22 cm.

€15,75 KOOP MIJ VIA KLEINEZEBRA.COM EN DEZE

€14,50 KOOP MIJ VIA KLEINEZEBRA.COM

N°4

STAPELBARE WASCO – PLAYON CRAYON

Ideaal voor peuter-en kleuterhanden: een bolletje om stevig vast te houden en een punt om lekker mee te kleuren. De wasco’s zijn sterk een ‘smijt’ proof. Ook na veelvuldig vallen of gooien blijven ze heel! Twaalf wasco’s in mooie kleuren, gemaakt in Australië. Geweldig detail: deze krijtjes zijn stapelbaar! Geen rondslingerende kleurtjes en krijtjes meer…. Gemakkelijk op te bergen, leuk om naar te kijken en goed voor uren kleurplezier. En: duurzaam geproduceerd, niet giftig en laten geen vlekken na. Playon Crayon zijn de designkrijtjes die je gewoon in huis móet hebben. Verkrijgbaar in primaire kleuren of pasteltinten. Geschikt vanaf 2 jaar.

€9,95 KOOP MIJ VIA PSIKHOUOOKVANJOU.NL

Tip: gebruik een verfkwast met een bolle ergonomische greep: is ook fijn voor peuters om me te knutselen.

N°5

POWER 24 VILTSTIFTEN – STABILO

Oh oh…Wéér een viltstift in de prullenbak omdat je vergeten bent de dop erop te doen? Dat is nu verleden tijd: de STABILO power droogt niet uit en kan wel 5 weken zonder dop. Hele fijne viltstift met een robuuste punt (schrijfbreedte ca. 2 mm) en kliederen mag want de inkt is gewoon uitwasbaar: Peuterproof! Dit etui bevat 24 STABILO power viltstiften in mooie kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€9,99 KOOP MIJ VIA BOL.COM

Extra tip: de Woody 3 in 1 is ideaal voor de kleine kinderhand. Het is een kleurpotlood, waskrijt en aquarelpotlood in één, en kan zowel op papier en karton worden gebruikt als op gladde oppervlakken. Met een kwast en wat water erbij ontstaan prachtige kunstwerken. Kortom: een echte alleskunner!

€23,99 KOOP MIJ via bol.com

Pin It on Pinterest

Share This