N°1

BABY BRACELET

Een bijzonder kraamcadeau: het geboorte armbandje van sieradenontwerper Betty Bogaers. Een voor mamma en een voor de baby. Fijn bewerkt en voorzien van een hartje- of sterrenbedel en een graveerbaar rond plaatje voor de naam of initialen van het kindje. De armbandjes kunnen los of als set worden gekocht.

Verkrijgbaar in zilver (€59,95) en goud (€79,95).

Koop mij via bettybogaers.nl

N°2

3D DOLL

Ben je op zoek naar écht een origineel en grappig cadeau? Kies voor MakieLab, worlds first 3D printed toy! Makies zijn speelpoppen die je zelf ontwerpt. Jij kiest de neus, ogen, haar en zelfs de grootte van de lach op het gezicht. Makielab heeft al meerdere internationale onderscheidingen gewonnen.

 

€83,50 koop mij via MyMakie.com

Helaas is dit product (tijdelijk) niet leverbaar. Als alternatief kijk op 3dselfie.nl voor een evenbeeld van je mama pap of zus.

N°3

PRINT CANDY

Een customized print voor in de babykamer. Bij Print Candy kan je zelf kiezen, mixen en matchen en teksten toevoegen. Met de prints style je snel en makkelijk iets vanachter je computer voor de pasgeborene. Je voegt kleur en tekst toe aan de basis… en voilà: Klaar is je unieke en persoonlijke print.

In diverse maten en onderling te combineren. Diverse prijzen vanaf €5,50

N°4

CELEBRATION BOX IMPS & ELFS

De Imps & Elfs cadeaubox voor pasgeboren baby’s is een feestje op zich. De box bestaat uit een romper, mutsje en slab. Gemaakt van katoen. Let’s get this party started!

N°5

SIERADENDOOSJE 

Een klassieker; de sieradendoos met muziekje. Dit model (Moulin Roty) is  van hout en is zacht roze met groen van kleur. Bij het openen van de deksel gaat de melodie – Nocture van Chopin – spelen en komt er een dansende muis tevoorschijn. Met vierkant spiegeltje.

Pin It on Pinterest

Share This