Het Conservatorium Hotel in Amsterdam biedt een Celebration for mums (to be) treatment aan. En oh yeah, een celebration it is! Tried & Tested door Littles List

Hoe beter je zwangerschapsverlof te beginnen dan met een uitgebreide massage? Na mijn aller- allerlaatste werkdag (hoereeee!) spring ik op mijn fiets en vertrek richting de van Baerlestraat 27 in Amsterdam. In de spa van het hotel, het Akasha Holistic Wellbeing Centre, kunnen zwangere vrouwen vanaf 17 weken een massage boeken. Ook als je net mama bent – en wellicht heel erg toe bent aan een uitje (!) – kun je voor deze 50 minuten durende massage gaan.

De masseuse, bij mij een prachtige Pocahontas look a like, vraagt je van tevoren uitgebreid hoe het gaat en of je eventuele klachten hebt. Ze houdt hier rekening mee tijdens de behandeling. Het is een zachte, rustgevende massage en vermindert pijn in de onderrug en heupen. Eerlijk is eerlijk: de behandeling is niet goedkoop (€130) maar het is dan ook echt een traktatie voor jezelf (en die heb je natuurlijk dik verdiend).

Tip: neem je zwemkleding, muziek en tijdschriften mee en plons daarna in het heerlijke Akasha zwembad.

Tip: boek deze behandeling voor 32 weken in je zwangerschap, dan beweeg je nog net wat makkelijker…

Voor reserveringen en meer informatie klik hier.

Voor meer leuke beauty artikelen van Littles List klik hier.

Pin It on Pinterest

Share This