Ik ga op reis en ik neem mee…. mijn kids! Wie denkt dat het maken van mooie, verre reizen tot het verleden behoort als je kinderen hebt, heeft het hartstikke mis. Dat kan hartstikke goed! Hoe mooi is het om het avontuur aan te gaan met je bloedjes? Ze de wijde wereld te laten zien? Ze kennis te laten maken met andere landen, andere mensen, andere natuur, andere cultuur? Super waardevol. En ja, het kost wellicht wat meer nauwkeurige voorbereiding (denk aan een visum, vaccinaties, maar ook kun je slaapgelegenheid wellicht wat minder goed aan het toeval overlaten), maar de ervaring zal niet minder zijn. Daarom van ons: een top 5 met mooiste vakantiereizen met kids. Omdat het zo de moeite waard is.


 

N°1

Kenia

Wat ons betreft met stip op 1: Kenia. Een dierentuin maar dan met de dieren in hun natuurlijke habitat. Overweldigend, zo mooi. Iets wat je kinderen hun hele leven zal bijblijven. Zelfs vanaf een jaar of 4 jaar oud al zeer de moeite waard, want welk kind houdt niet van dieren? Lijkt het je wat? Wees je er dan van bewust dat je voor Kenia een visum nodig hebt. Het visum Kenia kan eenvoudig worden aangevraagd met het online aanvraagformulier bij visumbuitenland.nl. Het visum kost €74,95 per persoon en wordt na toekenning per e-mail toegestuurd.

Ga voor een visum Kenia naar Visumbuitenland.nl

N°2

De Verenigde Staten

The U.S. of A… daar is altijd wat te beleven. Van New York naar Los Angeles. Van de mooiste natuurparken tot de mooiste pretparken. De Verenigde Staten ís één groot pretpark! Echt voor ieder wat wils. Voor de VS heb je een ESTA nodig. Een ESTA USA is een verplichte reistoestemming om zonder visum naar Amerika te mogen reizen. Een ESTA aanvragen gaat snel en eenvoudig met het online formulier. De kosten bedragen €29,95 per persoon.Valt best mee, toch?

Ga voor een ESTA USA naar Visumbuitenland.nl

N°3

Egypte

Iets dichter bij huis, maar zo tot de verbeelding sprekend, zeker voor kinderen: Egypte. Piramides, woestijn, kameeltochten, zee, strand… Egypte is één groot avontuur. Kunnen ze even in de huid van Kuifje kruipen en hun eigen belevenissen en herinneringen realiseren. 

Opgelet: een visum Egypte is noodzakelijk. Maar ook die is eenvoudig te krijgen bij visumbuitenland.nl.

Ga voor een visum Egypte naar Visumbuitenland.nl

N°4

Canada

Laat je kind zich een cowboy (of cowgirl) voelen op een ranch, of zie je een sneeuwballengevecht op een gletsjer (ook in de zomer!) meer zitten? Of wat denk je van raften met je kids, walvis spotten of een rendez-vous met een beer… ! Fantastisch toch? Canada is zo veelzijdig en ideaal als gezinsvakantie. 

Een puntje van aandacht. Een eTA Canada is een verplichte reistoestemming om zonder visum naar Canada te mogen vliegen. Een eTA aanvragen duurt ongeveer 5 minuten en de kosten bedragen €19,95 per persoon.

Ga voor een eTA Canada naar Visumbuitenland.nl

N°5

Australië

Toegegeven, het ligt niet om de hoek. Maar als je eenmaal naar de andere kant van de wereld bent gevlogen en de vlieguren op de koop toe hebt genomen, dan staat er in ieder geval een waar paradijs op je te wachten. De mooiste stranden, natuur, je kids die zich transformeren tot ware Aussies en surf dudes, knuffelen met koala’s, wedstrijdje rennen met struisvogels, dansen met kangoeroes… Rondtrekken en alle mooie stukjes Australië ontdekken… Wij zouden het liefst spontaan weer boeken.

Ter info: alleen met een geldig visum kun je inchecken op vluchten naar Australië. Het visum Australië voor vakanties en zakenreizen is eenvoudig in 5 minuten online aan te vragen. De kosten bedragen €14,95 per persoon.

Ga voor een visum Kenia naar Visumbuitenland.nl

 

Voor alle bovengenoemde tips heb je een visum nodig. Dat klinkt misschien als ‘gedoe’ maar niets is minder waar. Bij visumbuitenland.nl kun je heel eenvoudig online een visum aanvragen. Hoe?

  1. Ga naar www.visumbuitenland.nl en vraag eenvoudig een visum, ESTA of eTA aan door de benodigde gegevens online in te vullen.
  2. Je kunt dan meteen op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.
  3. En tadaa… je ontvangt het officiële visum, ESTA of eTA per e-mail (vaak al binnen 15 minuten).

Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Pin It on Pinterest

Share This