De top 5 geboortepakjes

Al maanden kijken jullie uit naar de grote dag dat jullie schattige zoontje of dochtertje wordt geboren en van dat moment wil je natuurlijk de allermooiste foto’s! En dan nu de grote vraag: welk geboortepakje gaat er in je vluchtkoffertje? Wij hebben de liefste, mooiste en schattigste op een rijtje gezet:

  1. Boxpakje voor jongetje van Petit Bateau: dit blauw/wit gestreepte pakje is niet alleen mega cute, hij is ook lekker zacht en warm. Met dit pakje krijgt hij geen koude voetjes en dat is wel zo lekker als je net uit die veilige en warme baarmoeder komt. Te koop €19,95 bij Petit Bateau boxpakje blauw 
  2. Op dit meisjespakje word je toch op slag verliefd? We zouden er bijna weer zwanger door willen worden. Dit hartjesboxpakje met bijpassende slofjes is zacht, schattig, maar ook stoer vanwege de kleuren! Te koop voor €39,99 bij  Meisjes harten bospakje met slofjes.
  3. Dit heerlijk en schattig unisex boxpakje van Noppies. Handig als je niet weet of je een jongetje of een meisje krijgt. En natuurlijk weer te gebruiken bij een volgend kindje. Koop mij €22,99  Noppies Unisex bospakje.  Bij dit schattige pakje hoort een bijpassend NOPPIESrompertje  
  4. Dit allerschattigste pakje van Little Dutch met knoopjes maakt je kindje nog schattiger. Het pakje is uiteraard ook in het roze verkrijgbaar! Koop mij €17,95 Boxpakje Little Dutch.    
  5. Naast een boxpakje heeft je kindje ook een (bijpassend) mutsje nodig. Noppies heeft er meer dan genoeg. Kijk hier hoe schattig dit mutsje noppies bijvoorbeeld is!    

Pin It on Pinterest

Share This