Zelf je badkamer verbouwen, zo pak je dat aan

Alweer een dikke tien jaar wonen we in dit heerlijke, fijne huisje. Tien jaar geleden besloten we om van de drukke stad naar een dorp te gaan, omdat we graag een gezinnetje wilden stichten. Ik had net een nieuwe baan gekregen en het was geen noodzaak meer om in de stad te blijven wonen, wat het daarvoor wel was, vanwege mijn woon/werk verkeer.

We besloten een huis te gaan zoeken in een rustige wijk, waar onze eventuele kinderen in toekomst lekker op straat zouden kunnen spelen. Gelukkig had ik al heel snel een nieuwe baan en konden we samen best een leuk bedrag lenen voor de hypotheek. En eindelijk het Accugereedschap bij Mastertools gebruiken.

Sommige huizen waren wat kleiner, maar wel helemaal af van binnen en weer andere huizen waren juist van binnen een ravage, maar juist weer wat ruimer. We besloten voor de laatste optie te gaan: een wat ruimer huis waar dan nog wel alles, maar ook echt alles aan gedaan moest worden. Dit wilden we graag omdat we zo langzaam van deze bouwval een lekker huis konden maken en we hadden de bovenste verdieping toch nog niet nodig. Zo gezegd, zo gedaan.

We knapten eerst de beneden verdieping op. Ik heb een hele handige schoonvader, dus dat verliep erg soepel. Al snel begon ons huis echt een beetje eigen te worden. En ja hoor, toen kwam het mooie nieuws: er kwam gezinsuitbreiding. Nu moest de badkamer er ook echt aan gaan geloven. Op zich was hij nog prima, maar niet voor een  pasgeboren baby of een – in een later stadium – kruipende baby. We keken onze schoonvader lief aan en met ons laatste budget hebben we met de top Accugereedschap bij Mastertools van onze vieze, oude badkamer een heerlijke frisse en veilige badkamer weten te maken. De aller bovenste verdieping hebben we nog niet aangepakt, dat wordt ons volgende project!

Pin It on Pinterest

Share This