Arme (aanstaande) moeders. Tijdens de zwangerschap ben je niet alleen misselijk of moe. Je kunt ook letterlijk littekens overhouden aan je zwangerschap: ook wel striae genoemd. Doordat de huid van de buik in korte tijd erg oprekt, kun je de pech hebben dat je striae krijgt op je buik, en met een beetje pech ook op je billen en borsten.

Om striae te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken moet je smeren, smeren en nog eens smeren. Op die manier houd je de huid soepel en neemt de kans op striae af. Was je buik onder de douche met een lekkere zeep en smeer je buik twee keer per dag in met een anti-striaecrème of -olie of een lekkere bodylotion. Wij zweren bij de volgende producten!

1. White Lotus Anti Aging: Een organisch striae serum & cellulitus serum in een!

Dit serum is ontworpen om zich specifiek te richten op de huidcellen in het gebied van de heupen, dijen en buik. De kruiden toegediend via de groene thee-olie worden al eeuwen gebruikt om de huid te verwarmen en de bloedcirculatie drastisch te verhogen. Net als alle andere White Lotus producten zijn de serums voor striae en cellulitis orga-nisch, goedgekeurd door de Vegan Society en bevatten ze geen conserveringsmiddelen, vulstoffen, toevoegingen, sulfaten of parabenen.Het is een prijzig product, maar het heeft zichzelf bewezen!

Koop mij €28,99 bij bol.com

2. Bio Oil Bodyolie: Deze bodyolie is geschikt voor iedereen, maar een must-have voor tijdens de zwangerschaps. Het helpt je huid soepel te houden en dus striae te voorkomen, maar deze Bio Oil vermindert ook straie (mocht je al de sjaak zijn). en niet alleen striae, ook littekens en pigmentvlekken. De olie ruikt lekker, maar zeker niet te heftig.
Koop mij €12,49 bij bol.com

3. Weleda zwangerschapsolie: Doordat deze olie je huid enorm soepel houdt is de kans op striae aanzienlijk kleiner. De zwangerschapsolie is helemaal gericht op het voorkomen van straie bij zwangere vrouwen. Heb je na de zwangerschap nog wat over? Je mag het blijven smeren, want de meeste vrouwen vinden het een heerlijk product!
Koop mij €13,13 bij bol.com

4. Petit&Jolie Anti Straie: Petit&Jolie Anti Striae Olie is speciaal bedoeld voor de gespannen huid. Het houdt de huid soepel en veerkrachtig en verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen. De olie trekt snel in en bevat shizandra, wierook en rozemarijn extracten voor een extra stimulans van de huid. BDIH gecertificeerd. Een heerlijk merk voor ouder en kind (ze hebben ook billencrème voor je baby)

Koop mij €18,95 bij bol.com

5.De Zwitsal Mama buikbalsem: je kunt niet vroeg genoeg wennen (en verslaafd raken) aan de heerlijke geur van Zwitsal. En deze buikbalsem is ook nog een speciaal gemaakt om striae op de buik, billen en borsten te voorkomen bij zwangere vrouwen. De balsem smeert lekker, ruikt heerlijk en de prijs is ook nog eens lief!

Koop mij €5,59 bij bol.com

6. RITUALS Tiny Rituals crème: Last, but zeker not least! Ook rituals heeft nu een heerlijk product dat ook zwangerschapsstriemen tegengaat.  Bevat actieve ingrediënten met bewezen resultaat in het voorkomen en verminderen van striae. Extra mild geformuleerd en rijk aan natuurlijke en biologische ingredienten. Dermatologisch getest en hypoallergeen. Smeert en ruikt heel lekker!

Koop mij €19,50 bij bol.com

Wil je jezelf éxtra verwennen zonder er teveel voor te betalen? Dan doe je er goed aan op Tripplo te kijken voor kortingscodes op wellnes-behandelingen en beautyproducten. Klik hier voor mooie acties en kortingscodes!

Pin It on Pinterest

Share This