Top 10 Buitenspelen

‘Wat kan ik doen?’ ‘Ik verveel me!’ Bekende zinnetjes, toch? Wij gingen op zoek naar buitenspeelgoed waarmee je kroost wel (weer) even zoet is. Want als ouder wil je nu eenmaal ook wel eens gewoon – en welverdiend – lekker niksen in de zon. Voor als je niet op vakantie gaat dan heb je met deze producten gegarandeerd plezier. Als je thuis blijft bezoek dan wel alle leuke kinderfestivals en neem deze frisbee summer festival mee in je tas.

Voor meer buitenspeel inspiratie bekijk ook onze hitlijst top 10 beste loopfiets.

Pl-ug Tentkit

N°1 

Pl-ug Tentkit

Er gaat toch niets boven zelf een tent bouwen met een laken of deken en met behulp van meubels en een vensterbank. Dat gaat zeker lukken met deze Tent Kit van het Engelse speelgoedmerk Pl-ug Lekker zelf tenten bouwen voor buiten om in de schaduw te zetten. En is de zomervakantie afgelopen no worries dan ga je gewoon over tot binnenpret. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, onder begeleiding van volwassene geschikt vanaf 3 jaar.

€27,95 koop mij via www.kleinezebra.com

Superkit:

€54,95 koop mij via www.kleinezebra.com

Sweet Cake Beerd van Stokkum

N°2

Sweet Cake – Beerd van

Stokkum

Wie herkent deze heerlijke zoeternij niet? De cupcake is door Beerd van Stokkum nu uitvergroot tot buitengewone proporties! De Sweet Cake is niet alleen ontworpen door een Nederlander, maar wordt ook geproduceerd in ons eigen kikkerland. De Beerd van Stokkum Sweet Cake is voor vele verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kan het dienen als badje voor een baby, als mooie mand voor een huisdier of natuurlijk gewoon een plantenbak of bloempot! Wij dopen hem deze zomer om tot dompelbad of zandbak voor de kids!

€149 koop mij via www.bol.com

kinderschommel Esschert Design

N°3

Hop paardje – Hop Esschert

Design

Deze kinderschommel van Esschert Design is erg populair voor de kleintjes. De stevige schommel is gemaakt van een autoband en heeft lange manen van touw. Urenlang speelplezier!

€59,95 koop mij via www.vtwonen.nl

 

Golf set Djeco

N°4

Golfset – Djeco

Tiger Woods, opgepast! Een echt golfspel om je tuin om te toveren in een echte green. Niets ontbreekt : clubs, balletjes, vlaggetjes… De hele set bevat 2 houten clubs, 2 golfballen, 3 putholes, 3 vlaggetjes, en 1 zakje om alles in op te bergen. Geschikt voor sportievelingen vanaf 4 jaar.

€28,50 koop mij via www.kleinezebra.com

Of ga voor ouderwets knikkeren met het djeco knikker golfspel ook super leuk!

€29,95 koop mij via www.ilovespeelgoed.nl

 

Bellenblazen Pustefix

N°5

Bellenblazen – Pustefix

In 1948 experimenteerde chemicus Dr. Rolf Hein met waspoeder, dat hij verkocht op het platteland. Tijdens zijn experimenten ontdekte hij een vloeistof waarmee hij prachtige, kleurrijke en weerspiegelende zeepbellen kon maken die lang in de lucht bleven zweven. Hij wilde alle kinderen kennis laten maken met deze wonderbaarlijke bellen en hij begon een bellenblaasfabriek. Hij verkocht de vloeistof in flesjes samen met een vormpje om bellen te blazen. Vanaf de oprichting tot nu is het Pustefix team enkel gefocust op bellenblazen. Door de enorme kennis en ervaring die daardoor is opgebouwd, zijn de bellenblazen en het sop van Pustefix van super kwaliteit. De vloeistof is onschadelijk voor kinderen en biologisch afbreekbaar. Bellenblazen via een trompet, een vliegtuig of heel veel bellen tegelijk. Let’s go!

Vanaf €6,95 koop mij via www.bol.com

Ezyroller

N°6

Ezyroller

Het merk Ezyroller heeft een unieke manier van bewegen uitgevonden. Geen fiets, geen scooter: de ezyroller beweegt voort als een slang zonder ketting of pedalen, zie hier een video. Maak een voetbeweging van links naar rechts en de Ezyroller komt op gang. Het is een spannende en unieke manier van voortbewegen. Dit product komt uit Nieuw Zeeland en is in 2008 uitgeroepen tot Top Toy of the Year! Voor kinderen vanaf 3 jaar. Zodra het kind stopt met trappen, blijven de trappers staan. Zo voorkom je vervelende ongelukjes. Draag voor de veiligheid wel altijd een helm. Tip: hippe helmen van het merk EGG voor je kids vind je hier. De Ezyroller is gemaakt van duurzaam materiaal.

€89,95 koop mij via www.bol.com

Voor echte snelheidsduivels is er ook een Hoverkart in combinatie met de populaire  Hoverboard.

Crayola stoepkrijt emmer

N°7

Crayola – stoepkrijt emmer

Met deze Crayola stoepkrijt, emmer en houders wil je meteen de straat op, laat die zomer dus maar komen! De set bestaat uit een emmer met 20 verschillende kleuren stoepkrijt en 2 houders. In de houder klik je tot 5 verschillende krijtjes. Leuk om regenbogen mee te maken of mooie letters mee te schrijven. Elk krijtje is 10.5 cm lang en 2 cm dik. Het stoepkrijt heeft platte zijkanten in plaats van rond. Zo rollen ze niet de straat op. Slim bedacht van Crayola: het krijt is afwasbaar.

€8,99  koop mij via www.bol.com


Pogostick Flybar

N°8

Pogostick –  Flybar

Jump around! De Pogostick, ook wel springstok genoemd, is in 1918 uitgevonden door George Hansburg. Een aantal jaar later begon hij het bedrijf Flybar, Inc. Vandaag de dag is Flybar het grootste en meest bekende pogostick merk in de wereld. Met sprongen vooruit lekker buiten spelen!

€59,99 koop mij via www.bol.com

Outdoor Play Kubb Spel

N°9

Outdoor play Kubb spel

Uitgebreid getest en ons favoriete vakantiespel! Het zweedse outdoorspel Kubb is een gezelschapspel dat buiten wordt gespeeld met 2 tot 12 deelnemers. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Het spel wordt gespeeld op een speelveld van minimaal 4 bij 6, maximaal 5 bij 10 meter. Normaal wordt er gespeeld op een gras of gravel veld, maar op het strand kan natuurlijk ook. Het doel van Kubb is, om eerst alle basistorens van de tegenpartij omver te werpen met de werpstokken, en daarna de koning! Deze Kubb set wordt geleverd met handige draagzak en uitgebreide spelregels. Gemaakt van berkenhout.

€19,95 koop mij via www.spellenrijk.nl

Weltevree schommel mobiel

N°10

Weltevree – schommel

mobiel

Creëer je eigen speelplaats met deze leuke schommel van Weltevree! De Swing van het merk Weltevree maakt van iedere boom of lantarenpaal jouw speelplaats. De Swing is een mobiele schommel die je vast kunt maken aan een willekeurige paal of boom. Neem je vrijheid en kies jouw backyard adventure, in de stad of in het bos. Ook heel leuk voor je kinderen! De stalen standaard waar de schommel aan hangt is 120 cm breed en is geschikt voor een paal of boom met een diameter van minimaal 20 cm.

€350 koop mij via www.weltevraa.eu

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments
5 Responses to “Top 10 Buitenspelen”
 1. Sophie ten Bokkel schreef:

  Tip voor buitenbouwers: bouwen wordt een stuk leuker met STOCS, zie http://bit.ly/29OjGpG. STOCS zijn touwen die een verstevigd middendeel hebben en een zacht uiteinde. Met deze uiteindes kunnen verschillende knopen gemaakt worden. Hierdoor ontstaan de leukste gebouwen, speelplekken of tentjes. De STOCS kunnen worden uitgebreid met een net. Hierdoor wordt een tent nog realistischer. Een unieke en educatieve manier van bouwen, leren en spelen! Koop mij via http://bit.ly/2a2vNfH vanaf €97.

 2. Debbie Spelt schreef:

  Superlijst, ben ik het helemaal mee eens, alleen 1 supergaaf buitenspel/ buitenspeelgoed ontbreekt op deze lijst: Dat is toch wel de Swingball. Deze all time favourite van jong en oud mag toch zeker niet ontbreken?

  https://www.trendyspeelgoed.nl/Pro-Swingball-Tennisspel.html

 3. KvdZ schreef:

  Goede lijst, maar zoals Debbie al zegt, er is zoveel meer te doen!
  Natuurlijk kan niet alles in de lijst, das logisch.

  Ik mis wel de Pogo stick, dat is buitenspeelgoed wat nooit gaat vervelen. 😀

  https://www.buitenspeelgigant.nl/basic-guts-pogo-stick.html

Wat vind jij van deze (hit)lijst?

*

logowww

100 sites to surf, 1.000 buttons to click and 10.000 things to do... Stop!

Let us do the selecting so you can enjoy your kids.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE