N°1

OXO TOT SILICONE LEPEL

Met de OXO leer je jouw baby op een eenvoudige wijze goed van een lepel eten. de pluspunten zijn: De lepel is voorzien van een siliconengedeelte wat zacht is voor je baby’s mond en gehemelte. Met het siliconen gedeelte veeg je de etensresten eenvoudig en zacht van je baby’s gezicht. Het ergonomische handvat maakt het voor jou nog makkelijker om je baby zijn eerste hapjes te geven en tot slot: de babylepel is ondiep zodat er precies genoeg eten op past. Inhoud: 2 lepels. Zie video.

N°2

BEABA 360 GRADEN LEPEL

Dankzij de draaibare steel blijft deze lepel altijd horizontaal, ongeacht de stand van de steel. Zo kan een kleintje goed leren eten en zal er minder gemorst worden. De steel kan voor oudere kinderen ook vergrendeld worden. De kleurkeuze staat voor de kleur van de steel van de lepel.

N°3

NUBY LEPEL THERMO

Handig! Als de lepel verkleurt, is het eten te heet. De vorm van de lepel is speciaal geschikt voor jongere kinderen. Inhoud: 2 roze lepels en 1 groene lepel.

N°4

BOON 2 in 1 LEPEL

De groen/paarse Swap 2 in 1 eetlepel van Boon is een praktisch en stijlvol item met een zachte én een harde lepel. Dit design kinderbestek is erg geschikt voor beginnende etertjes en ouders. Jouw kleine kan snel genoeg laten weten welke kant zijn of haar voorkeur heeft. Beide uiteinden van de lepel hebben een vlakke tip, waarmee je makkelijk het mondje van jouw baby kan schoonvegenl

N°5

AVENT AANPASBARE LEPEL

De Philips Avent aanpasbare oefenlepel is speciaal ontworpen om je kindje te helpen zelf te leren eten. De lepel heeft een buigbare steel en een mondstuk dat je kunt aanpassen aan de greep en de ontwikkeling van je kindje.

N°6

BABYBJORN LEPEL

De BabyBjörn lepel is zo gevormd dat het kind al vroeg zelf kan leren eten. De lepel heeft een korte handgreep die makkelijk vast te pakken is voor kleine handjes. Aangezien kinderen graag van hand wisselen tot ze ongeveer 3 jaar oud zijn, past de lepel zowel in de rechter- als in de linkerhand. Doordacht design dus! Het lepelblad is zo gevormd dat het kind makkelijk eten op de lepel krijgt. Een verhoging helemaal achteraan op het lepelblad helpt bij het eten brengen naar de mond van het kind. De verdieping op de achterkant van de schacht maakt dat de lepel niet in het bord valt. Inhoud: 2 lepels

N°7

SUAVINEX XL LEPEL

Stylish en handig! Deze silicone babylepel met extra lang handvat zorgt ervoor dat je ook met gemak uit de grote potjes kunt lepelen. Geen vieze vingers dus! Een bewegende baby te eten geven is al lastig genoeg. Verkrijgbaar in geel, oranje paars en roze

N°8

OOGAA TREIN LEPEL

Hoera! Wij zijn blij dat iemand op het idee kwam om van de lepel een treintje te maken. En deze trein komt op tijd. Van het merk Oogaa. Gemaakt van siliconen en vaatwasmachine bestendig. En ook leuk: tevens te krijgen als vliegtuig en duikboot in de kleuren groen blauw en roze.

Pin It on Pinterest

Share This