Lastige eter(s) in huis? Dat is een bekend verhaal. Maar dat jij de pasta van de muur schraapt en je man spinazie uit het haar van je kleine staat te vissen is verleden tijd met deze handige 7 producten. A table! 


N°1

MANGIGI EETSPEL

Weg met de eetstress, want met dit eetbord wordt iedere maaltijd een feest! Het speelbord heeft 6 kuiltjes waarin een beetje groente, vlees of fruit kan worden gelegd. Iedereen aan tafel speelt mee en draait om de beurt aan de wijzer op het Mangigi bord. Zo wordt bepaald wat er (uiteraard van de eigen gewone bordjes) gegeten wordt. En voor je het weet wordt er nog een keer opgeschept, want zo leuk is het! Zie video.

N°2

Happy Plate Kinderbord

Happy Plate is leuk om te gebruiken en stimuleert kinderen op een positieve manier hun groente en fruit te eten. Avondeten zal nooit meer hetzelfde zijn. Vanaf nu zal het eten van groente en fruit niet langer meer gedoe opleveren. Want zeg nou zelf… wie wil nou niet eten van Rastamans dreadlocks?

N°3

Kindervork airfork one

Wie is er niet bekend met het vliegritueel tijdens de maaltijd van kinderen? Maar met de AirFork One van Fred wordt eten geven wel heel leuk. Dankzij deze grappige vork kunnen kinderen haast niet meer wachten met eten, zonder dwingen en mopperen. Het materiaal van de vork is roestvrij staal en silicone, geschikt voor de vaatwasser.

N°4

Donkey Kinderlepel Auto

Nog zo’n origineel hulpmiddel om eten voor kinderen leuker te maken. Niet alleen de klassieke ‘vroem vroem’ autotruc want deze kinderlepel is verkrijgbaar als krokodil, eend, vrachtwagen of vliegtuig. Gemaakt in Duitsland van beukenhout gelakt en roestvrij staal. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

N°5

Dinner time bord en bestek van J.i.P

Twee vliegen in een klap: terwijl je kind zijn bordje leeg eet kan hij spelenderwijs de klok (leren) lezen. Het melamine bord lijkt net een wijzerplaat en de wijzers zijn een vork en lepel. Laat je kindjes zelf zien wanneer het etenstijd is. Verkrijgbaar in 2 kleuren (roze en blauw). Dit artikel is helaas uitverkocht maar gelukkig zijn er heel veel andere leuke bordjes te koop via:

N°6

Constructive Eating Bestek

Piep piep piep … pas op! Een heftruk volgeladen met erwtjes passeert!  Spelen aan tafel mag. Met dit bestek moet zelfs gespeeld worden. De “bulldozer schuiver”, “heftruck vork” en “voorlader lepel”, zijn ontworpen met functionaliteit en lekker spelen als hoogste prioriteit. Goed gevormde handgrepen maken het makkelijk voor kleine handjes om mee te eten,  Ze zijn kwalitatief robuust, licht van gewicht en vaatwasmachinebestendig, Geschikt vanaf 3 jaar, ontwikkelt in Amerika. Zie video.

N°7

Lepel met uitstekende tong

Nah-nah-nah-nah-nah! Het is eigenlijk onbeleefd om je tong uit te steken maar met deze lepel is het bijna onweerstaanbaar. De roestvrij stalen Licketyspoon is een lepel met een zacht siliconen handvat die een grappige illusie creëert bij elke hap die je neemt. Plezier verzekerd met je tafelgenoten! De lepel is makkelijk schoon te maken en komt in een kleurrijke geschenkverpakking. Design door Kenneth Goldman.

Pin It on Pinterest

Share This