Help! Al die kunstvoeding! Hierbij je redding voor als je door de blikken het bos niet meer ziet. Van de standaard Nutrilon tot speciale opvolgmelk van Nieuw-Zeelandse geiten.

N°1

BORSTVOEDING

Ja, ook wij denken dat borstvoeding de beste voeding voor je baby is. Zolang het gaat, en zolang jij en je kindje er goed bij varen.
 Vandaar dat wij toch deze top 6 hebben samengesteld, want na die borstvoeding sta je in de supermarkt en denk je… Hierbij dus een steuntje in de rug voor als je door de blikken het bos niet meer ziet.

Online blikken bestellen is wel zo makkelijk, scheelt tillen en altijd voorraad in huis!

N°2

NAN OPTIPRO NESTLE op­volg­melk

Bij Nestlé hebben ze NAN optipro opvolgmelk ontwikkeld, met het beste eiwit ooit. De Nan is zacht van smaak en heeft een fijne geur. Deze opvolgmelk is goed verkrijgbaar en heeft een unieke samenstelling. Vitaminen A en C, die je baby’s immuunsysteem ondersteunen en a-linoleenzuur (omega 3) dat bijdraagt aan normale hersenontwikkeling. Fijn: je kunt het een dag gratis uitproberen. Voor alle informatie kijk hier. 800 gr.

Psssstttt… Nan komt volgens ons het dichtst bij de smaak en geur van echte moedermelk.

N°3

HIPP BIO

HiPP wil het beste van de natuur voor je baby. De melk is afkomstig van biologische koemelk. Dit garandeert dat de dieren altijd gevoederd zijn met ingrediënten zonder ggo’s (=genetisch gemodificieerd organisme). De melk bevat geen toegevoegde sucrose om te vermijden dat je baby went aan te zoete smaken.

Leuk weetje: deze opvolgmelk van HiPP Bio wordt aanbevolen door Greenpeace in hun Aankoopgids ‘Eten zonder ggo’s’.

N°4

Nutrilon kunstvoeding – NUTRICIA

Nutrilon kunstvoeding ondersteunt het immuunsysteem, maar ook een gezonde hersenontwikkeling van je baby. Het bevat bouwstenen voor je kindje in elke fase. Leuk detail: Nutricia heeft een hele fijne telefonische ‘hulplijn’ (0800-0222626). En sinds mei dit jaar een te gekke app voor zwangeren en jonge ouders, met muziek van zangeres Do.

Deze opvolgmelk ruikt niet zo lekker als de andere melkpoeders die we geprobeerd hebben. En de blikken van Nutricia waren een tijdje niet goed verkrijgbaar door grote vraag vanuit Azië naar het product maar dat lijkt inmiddels verholpen.

N°5

KRUIDVAT opvolgmelk

Met stip de goedkoopste opvolgmelk in deze ranking. Net als de potjesvoeding van het Kruidvat is ook dit product erg goed en valt het bij ons in de smaak.

De opvolgmelk van Kruidvat bevat prebiotische vezels. Deze vezels komen van nature voor in borstvoeding. Zij zorgen voor een goede darmflora met gunstige bifidobactiëren. Daarmee wordt de weerstand van je kindje op natuurlijke wijze versterkt. Het stimuleert bovendien een natuurlijke darmwerking en zorgt voor zachtere ontlasting bij je kindje. En he, fijne prijs.

N°6

Nannycare opvolg geitenmelk

Tja het is wel prijzig maar als je kind niet goed reageert op koemelk heb je het er graag voor over. Want weet je dat geitenmelk qua samenstelling dicht bij moedermelk ligt en dat het lichter verteerbaar is dan koemelk? Voor de geitenmelk van NANNYcare is bewust gekozen voor melk afkomstig van geiten uit het prachtig groene en schone Nieuw-Zeeland. De geitenmelk komt van 69 kleinschalige boerderijen, waar de geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. De smaak is lekker, zacht en romig. We hebben het zelf getest op de Negenmaandenbeurs in de vorm van een ijsbolletje en het was lekker. Dus wij zeggen; vooruit met die geit, bestel!

Pin It on Pinterest

Share This