[display_rating_result post_id=”3065″]Kiddyboo 360°Antiknoeibeker NR1

N°1 

Kiddyboo 360°anti

knoeibeker

Deze 360°anti knoeibeker van Kiddyboo is de ideale trainingsbeker voor de ontwikkeling van je kind en een goede tussenstap van een beker met drinktuit naar een gewone drinkbeker. De beker met het revolutionaire 360° ‐ antibacterieel behandeld ‐ ventiel heeft geen drinktuit. Hierdoor kan je kindje uit de gehele bekerrand drinken. Op deze manier help je je kindje zijn drinkvaardigheden op natuurlijke wijze te ontwikkelen, zonder geknoei. Verkrijgbaar in de kleuren lime, aqua en fuchsia.

€11,10 koop mij via www.babypark.nl

[display_rating_result post_id=”3067″]Toddler Beker NR2

N°2

Toddler beker

Deze beker van Toddler Copenhagen is zo vormgegeven dat een kindje het goed kan vastgrijpen. De beker heeft geen handvat maar een rand die steunt op de vingers van je kindje zodat de beker niet door de handjes kan wegglijden. De buitenkant van de beker is gemaakt van een antislipmateriaal. De bodem daarentegen, is glad. Zo kan de beker gemakkelijk over de tafel worden geschoven zonder dat het omvalt. Om de beker stabiel te maken, is extra gewicht in de bodem van de beker geplaatst. Te gebruiken vanaf 6 maanden. Ook verkrijgbaar in de kleuren aqua blauw, paars en oranje.

http://www.bol.com/nl/p/toddler-beker-fuchsia/9200000009899524″ target=”_blank” rel=”noopener”>€12,99 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”3068″]Domoor beker Richard Hutten NR3

N°3

Domoor beker

Van Richard Hutten

De Domoor is misschien wel het bekendste ontwerp van deze van oorsprong Zwolse ontwerper. De domoor drinkbeker is geïnspireerd op je oren, het enige onderdeel van je lichaam dat je hele leven blijft groeien! Voor de domoor ben je eigenlijk nooit te oud, maar hij biedt in elk geval een goede start om te leren drinken. Dombo is tegenwoordig leverbaar in een keur aan kleuren, van zwart tot wit, van rood tot blauw, voor ieder wat wils!

€12,99 koop mij via www.fonq.nl

[display_rating_result post_id=”3069″]Avent grote mensen beker NR4

N°4

Avent ‘grotemensenbeker’

Philips heeft een ‘grotemensenbeker’ voor peuters op de markt gebracht: de grown up cup. Hij maakt de overgang naar het drinken uit een gewone beker makkelijker. Kinderen hoeven niet te zuigen, en een tuit of rietje is niet nodig. Het speciale deksel, met schroefmechanisme en ventiel, moet lekken en morsen voorkomen. De beker is voorzien van een ventiel dat je activeert met de lip, maar die gaat ook open als je er gewoon op drukt. Hij lekt niet als hij omvalt maar pas op: los in een tas – bij lichte druk – kan hij mogelijk wel lekken. De Avent drinkbekers zijn volgens Philips geschikt voor peuters vanaf 12 maanden.

http://www.bol.com/nl/p/philips-avent-scf782-03-drinkbeker-blauw/9200000011087735″ target=”_blank” rel=”noopener”>€10,99 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”3075″]Oefen drinkbeker Difrax NR5

N°5

Oefen drinkbeker Difrax

Deze oefen drinkbeker heeft een neusuitsparing zodat je kindje gemakkelijk leert drinken. De beker stimuleert de juiste drinkhouding doordat het hoofd recht blijft, in plaats van achterover. Slikken gaat hierdoor makkelijker. Te gebruiken vanaf 12 maanden, verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, rood en grijs.

€4,49 koop mij via www.difrax.nl

Pin It on Pinterest

Share This