N°1

BIOBIM BIO MAALTIJDPOTJE

Biobim maakt al sinds 1982 lekkere biologische baby- en kindervoeding, heerlijk dit maaltijdpotje bio. Er zijn originele combinaties (groentehapje met quinoa!) en ze vergeten ook de vergeten groenten zoals pastinaak niet! Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van biologisch dynamische landbouw. Een lekker hapje zonder toevoegingen. Biobim heeft ook Junior maaltijdpotjes, met grote porties van 250 gram. Geschikt vanaf 12 maanden en ouder.

€1,39 koop mij via drogisthuis.nl

N°2

HIPP BIO VOEDINGSPOTJE

Kindjes groeien en ontwikkelen zich als kool, Hipp beweert met haar maaltijdpotje bio hetzelfde te doen. De grootte van de stukjes, de hoeveelheid en de samenstelling van de potjes wordt aangepast. Zo wordt het kauwproces gestimuleerd en krijgt je kindje alle nodige voedingsstoffen, met biologische ingrediënten. Met omega 3 en een gereduceerd zoutgehalte.

€8,49 voor 8 maaltijdpotjes koop mij via bol.com

Of per maaltijdpotje verkrijgbaar

€1,36 koop mij viadrogisthuis.nl

N°3

ETOS BIO

Als beste maaltijdpotje bio getest door de Consumentenbond in 2014! En ook wij zijn fan. De Etos maaltijdpotjes komen in veel smaken (bijvoorbeeld deze met rundvlees, aardappel, appel en bonen) en zijn verpakt in vrolijke verpakkingen. Met alleen natuurlijke ingrediënten.

N°4

KRUIDVAT BIO MAALTIJD

De bio voedingspotjes van Kruidvat zijn echt aan te raden. Uiteraard ook alleen met natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en conserveermiddelen toegevoegd. De maaltijd bevat vitamines en mineralen en wordt tijdens de teelt gecontroleerd op kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor Mozzerella met Courgette en Pasta. Yammie!

€1,69 per 2 potjes koop mij via kruidvat.nl

N°5

AH BIOLOGISCH

Zelfs lekkere stoofpootjes zijn verkrijgbaar in een handig meeneem potje! Albert Heijn kies voor een complete maaltijd zonder toegevoegd zout, gluten-vrij en melk-vrij. Met zachte stukjes geschikt voor de leeftijd van je kindje.

Ook interessant: Top 5 Duurzame Webshops voor Kids!

Pin It on Pinterest

Share This