N°1

DE KLEINE KEUKEN

Kirsten, moeder van 2 wil, zoals velen onder ons, 100 dingen op een dag doen. En dan ook nog iedere avond vers en gezond koken. Ze kon geen lekkere klaargemaakte hapjes vinden en dus besloot ze die zelf te gaan maken. Het resultaat: heerlijke bio hapjes voor kleintjes. Puur eten vol met groenten en 100% biologisch. Vanaf 4, 7 en 10 maanden in diverse smaken zoals pompoenpuree voor de allerkleinsten en speltpasta met kip, broccoli,  roomkaas en basilicum voor de dreumesen.

N°2

MADAGA

De hapjes van Madaga biljven vers tot 8 dagen: doordat het merk de zuurstof eruit haalt kan je ze langer in de koelkast laten liggen. Wel zo makkelijk! Er stond een kinderdiëtiste aan de zijde van Madaga toen ze hun 90 biologische recepten bedachten. In elk weekmenu zit vis, vlees, gevogelte en tofu. En een diversiteit aan groenten, granen en fruit. Ook is het merk gek op vitaminen en mineralen dus veel maaltijden bevatten  quinoa, linzen, kikkererwten en broccoli.

Overigens ook los te koop in diverse bio winkels!

N°3

WAT DE POT SCHAFT

Fridolien en Frederieke, de gezichten achter het concept van Wat de pot schaft, besteden veel tijd en zorg aan het bedenken en selecteren van recepten. Er staan vaak gerechten van over de hele wereld op het menu. De maaltijden voor kindjes (er zijn ook maaltijden en menu’s voor volwassenen – hoera!) worden direct na bereiding ingevroren zodat er geen vitamines verloren gaan. Er zijn 3 maaltijden voor kindjes vanaf 12 maanden: pasta met saus van geroosterde groeten, couscous met stoof van lam en abrikoos en ragout van kip, tuinerwtjes en rijst.

N°4

Spruit verse kindervoeding

Wat een feest om een gezellige grote doos te ontvangen met heel veel verschillende maaltijdjes. Omdat je niet altijd inspiratie of tijd hebt om een verantwoorde maaltijd voor je kleine te maken. Maar je wél wilt dat jouw spruit al het goede binnenkrijgt. En het liefst ook nog vers en gezond.  Bepaal zelf het moment dat je het gevarieerde menu wilt ontvangen. Alle Spruit menu’s zijn gericht op de smaakontwikkeling van jouw kleintje en bevatten de juiste hoeveelheid aanbevolen voedingsstoffen. Zonder poespas met pure ingrediënten. Daarom is er Spruit. Bon appetit!

Vanaf €12 koop mij via eetspruit.com

Pin It on Pinterest

Share This