[display_rating_result post_id=”1856″] BEOORDEEL MIJkookboek baby en peuter NR1

N°1

New Complete Baby And

Toddler Meal Planner

Van Annabel Karmel

Annabel Karmel is toonaangevend auteur van kinderkookboeken. Ze heeft al 37 bestsellers (!) op haar naam staan die wereldwijd verkocht worden. Karmel is expert in het bedenken en ontwerpen van lekkere en voedzame gerechten voor kinderen zonder dat ze uren in de keuken moet doorbrengen. Wellicht dé Britse voedingsdeskundige voor kinderen van dit moment.  www.annabelkarmel.com

Dit boek is een absolute aanrader. Joep: “voor mijn beide kinderen heb ik dit boek veel gebruikt. Het eerste hapje van mijn dochter was overtuigend mmmmm, Helaas niet vertaald in het Nederlands.”

€19,49 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1857″]kookboek baby en peuter NR2

N°2

Easy peasy

Van Claire van den Heuvel

Een kookboek voor ouders van de allerkleinsten. Bomvol recepten die gezond, voedzaam, smaakvol maar ook gemakkelijk te maken zijn. Easy Peasy geeft inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken en zo je baby, dreumes of peuter een gezonde basis te geven. Het is daarnaast een handleiding voor ouders op het gebied van eetgedrag. Waarom is het beter om te beginnen met het geven van groente in plaats van fruit? Wat is het voordeel van een suikervrije start? Met een uitgebreide filosofie, eenvoudige foodrules, leuke tips, realistische alternatieven en gemakkelijke recepten.

€19,95 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1858″]kookboek baby en peuter NR3

N°3

Receptenboek voor mijn

baby

Van Jenny Carenco

Een origineel concept, fantastisch uitgevoerd. Met dit boek kun je het eten van je baby laten aansluiten op je eigen maaltijd. Er wordt uitgegaan van de gedachte dat jij en je kleintje best hetzelfde kunnen eten. De recepten zijn toepasbaar, het boek is functioneel –een afneembare plastic omslag voorkomt vlekken– en de fotografie is mooi. Met 110 recepten, van puree en compote tot volledige avondmaaltijden en de allereerste ontbijtjes. Kookboek van het jaar 2010. Zie video

€17,85  koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1859″]kookboek baby en peuter NR4

N°4

Jammie jammie

Van Jane Clarke

Jammie jammie is een overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken boek voor de ouder die naast koken graag tijd overhoudt voor andere leuke dingen. Het boek behandelt de eetgewoontes en -behoeften van baby’s t/m peuters: van borst- en/of flesvoeding tot de start met vaste voeding en uiteindelijk het ‘met de pot mee-eten’. Inclusief aandachtspunten zoals moeilijke eters, pijn bij doorkomende tanden en allergieën. Met veel recepten om kinderen gezond te laten eten.

€9,99 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1860″]kookboek baby en peuter NR5

N°5

Keet smakelijk peuter

soepboek

Van Laura Emmelkamp

Het tweede boek van Keet Smakelijk is bekroond als beste voedingsinitiatief voor peuters. En terecht: met peuterproof soepen boordevol groente en zonder zout. Vrolijke foto’s en rijmpjes spreken tot de verbeelding van de kleintjes (soepslootje of knolaap?). Ook slim: alle recepten zijn in een handomdraai te pimpen voor grotere kinderen en volwassenen. Behalve originele recepten vind je informatie over specifieke voedingsbehoeften van peuters. Denk aan mondmotoriek en hoe het gezellig blijft aan tafel. Licht verteerbaar opgeschreven, met tips en trucs die eenvoudig zijn toe te passen.

€9,95 koop mij via www.bol.com

 

 

Pin It on Pinterest

Share This