N°1

Het Toddler bestek

Het Toddler bestek is ontworpen door de Deense Jozefine Bentzen. Het ontwerp heeft, zeer verdiend, 2 design awards gewonnen: de Formland Design Award Autumn 2009 en de Red Dot Design Award 2010. Door de speciale innovatieve vormgeving – kort, rond en stevig – en de heldere kleuren grijpen kindjes dit bestek instinctief vast. Zo leren ze al jong om goed met bestek te eten. Het 3-delig kinderbestek is veilig en bevat geen schadelijke materialen. Geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

N°2

Benjamins schuifbestekje

Dit bestek is ontwikkeld vanwege 2 eigenwijze kinderen vanaf 1.5 jaar die vroegen om alles (ALLES!) zelf doen, waaronder uiteraard: zelf eten. Ondanks de drang naar zelfstandigheid eindigde de spaghetti aan het plafond, de doperwten tussen de plinten en de rijst in de romper. Benjamins Schuifbestekje biedt oplossing: het bestaat uit een schuifje en een gebogen lepeltje. De vormgeving van het bestekje maakt zelf eten heel makkelijk: het gedeelte van het lepeltje dat in het mondje moet, is gedraaid en wijst al naar het mondje waardoor kinderen zelf geen moeilijke draai hoeven te maken met hun arm. De handgrepen zijn zo ontworpen dat kindjes het bestekje vrijwel altijd vanzelf goed vastpakken. Het is lekker licht en gemaakt van RVS uit één stuk. Kan in de afwasmachine.

N°3

Junior babybestek mat Auerhahn

De Auerhahn Junior 3-delige babyset is een fijn kraaamcadeau of voor de verjaardag van je neefje of nichtje. Je kan het bestek laten graveren en het past door de brievenbus. De kleine kan er al vroeg zelfstandig mee leren eten. De vork kan ook dienst doen als lepel en het schuivertje is de perfecte manier om te leren eten met mes en vork. Een multifunctioneel cadeau maar ook nog eens stijlvol door het design. Gemaakt van mat edelstaal en komt in fraaie geschenkverpakking.

N°4

Jippie’s kinderbestek

Dit 3-delig kleuterbestek heeft vingerkuiltjes in de handgrepen. Dit maakt het voor de kleuter makkelijker om het goed vast te houden. Het bestek mag in de vaatwasser. Verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw.

N°5

Trebimbi bestekset click

Het leukste bestek uit Italië! Als lego blokjes klikken het mes, de vork en lepel op elkaar. Prima voor de kleine motoriek van de kinderen. En minder zoekwerk in de bestek la omdat ze mooi vast geklikt bij elkaar blijven. De set is gemaakt van edelstaal en heeft een handvat van kunststof. Geschikt voor de vaatwasser tot 65 graden en de set bestaat uit een mes, vork en lepel. Verkrijgbaar in roze geel en blauw.

€15,95 koop mij via cookandco.nl

Of koop deze Trebimbi Kinderbestek poppetjes ook leuk!

€15,95 koop mij via fonq.nl

N°6

Kinderbestek Tool Dinner-Donkey

Tool Dinner – met werkgereedschap aan tafel! Dit bestek is een musthave voor de ambitieuze doe-het-zelver! De lepel, het vork en het mes hebben de vorm van werkgereedschap aangenomen, hoe cool! Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en heeft een houten handvat. Afmetingen:  19 x 4 x 3 cm.

N°7

Beaba bestekset

Roestvrijstalen bestek van Béaba om je kindje een lepel, een vork en een mes vast te leren houden (en netjes te eten!). Dankzij de slimme vorm van de steel, raakt het roestvrijstalen deel van het bestek de tafel niet als je het neerlegt. Zo komt het eten op het bestek niet in contact met de tafel. Geschikt voor de vaatwasser.

€11,95 koop mij via beaba-webshop.nl

N°8

Stapelbare bestekset

Lego liefhebbers opgelet! Speciaal voor jullie een grappige, stapelbare bestekset die je stevig in elkaar kunt klikken met siliconen handgrepen. Erg gemakkelijk om op te bergen of mee te nemen. … en niet te vergeten eindeloos veel plezier! De snack & stack bestekset is perfect voor in de lunchbox, voor de picknick of voor dagelijks gebruik aan tafel.

N°9

Knuff kinderbestek Auerhahn

Dit 4-delige kinderbestek is gemaakt van mooi mat edelstaal zonder decoratie en komt in een leuke kartonnen geschenkverpakking. Tip: grafeer gratis de vork, mes, lepel of dessertlepel (leuk als cadeau!). Modern design dat goed aansluit bij een gedekte grote mensen tafel.

N°10

André Verdier Laguiole kinderbestekset

Oe la laaa! Dit kinderbestek is gemaakt in Frankrijk en is vervaardigd uit roestvrij staal en is voorzien van een heft van hars, een soort kunststof. De set bestaat uit een vork, een lepel en een mes en is verpakt in een mooi houten doosje. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Fijn: de André Verdier Laguiole kinderbestekset is vaatwasmachinebestendig.

Pin It on Pinterest

Share This