Dat jij de pasta van de muur schraapt en je man spinazie uit het haar van je kleine staat te vissen is verleden tijd. Met deze 10 producten, verzameld door Littles List voor ELLE MAMA, maak je van lastige eters groente-lievende dotjes, die rustig aan tafel hun maaltijd verorberen. Hooray!


 

N°1

SOUPER SUPERHELD LEPEL

Alle superhelden a table! Met deze coole lepel wordt elke maaltijd fun. ‘Souper’ heeft beweegbare armen en benen, net zoals een echt actiefiguurtje.

N°2

GEZINNIG TAFELTKLETS

Daar zijn we blij mee: een boek dat wél aan tafel mag! De inhoud is verrassend en zorgt voor leuke gesprekken en vrolijkheid tijdens het eten: hoeveel pluimen geef jij de kok? Wat ruikt niet lekker maar smaakt wel lekker?

N°3

KAROTO GROENTESLIJPER

Sierlijke bloemen van wortels of komkommers zijn vanaf nu een piece of cake. Leuk voor in de lunchtrommel of bij het avondeten.

N°4

FRED AIRFORKONE

Zo vliegen de hapjes vliegen naar binnen.

N°5

FRED & FRIENDS DINNER WINNER-BORD

Een bestseller uit de US! Je kleine kan van vakje naar vakje eten totdat hij bij de finish – met beloningstoetje – is. Klaar voor de start, OP!

N°6

KOOKBOEK WERELDETERS, MARJOLEIN DE VLAAM

N°7

DINNER DO’S BORDENSET

N°8

BALABOOSTA EDUCATIEF TAFELKLEED

Aan tafel beleef je samen de mooiste momenten. Althans, dat is de wens van iedere ouder. Je gaat voor quality time met je kinderen. Met een balaboosta | design & play tafelkleed wordt je wens werkelijkheid. Super leuke (uitwasbare!) tafelkleden van 100% katoen waarop de kinderen tijdens het eten gewoon kunnen kleuren of woordpuzzels kunnen maken! Hoe leuk is dat!? Gezellig tafelen is met balaboosta gegarandeerd. Trouwens, je krijgt de stiften er gewoon bij!

€89,95 koop mij via bol.com of bij balaboosta.nl

 

N°9

MANGIGI EETSPEL

Weg met eetstress, want met dit eetbord wordt iedere maaltijd een feest. Het speelbord heeft zes kuiltjes waarin groenten, vlees of fruit kan worden gelegd. Iedereen aan tafel speelt mee en draait om de beurt aan de wijzer op het bord. Zo wordt bepaald wat er gegeten wordt.

N°10

NEUE FREUNDE ONTBIJTSET MET RAILS 

Met deze ontbijt- en lunchset wordt er gespeeld én goed gegeten aan tafel. De set rijdt de maaltijd van station naar station. Tip: kan uitgebreid worden met je eigen trein, hij past oa op de Ikea en Brio houten treinen.

Pin It on Pinterest

Share This