Sommige kleintjes het inbakeren nodig; het voelt veilig en daardoor slapen ze beter. Een goede nachtrust, voor je baby en voor jezelf. De droom van iedere ouder! Littles List zet de beste 5 inbakerdoeken van dit moment op rij:


 

N°1

PUCKABABY ORIGINAL MINI

De Puckababy Original Mini heeft niet voor niets in 2009 de Baby Innovation Award gewonnen. Veel ouders hebben hun nachtrust teruggekregen na de aanschaf van dit exemplaar. Je kindje heeft tijdens het slapen geen last van rondzwaaiende armpjes wat tijdens het dromen vaak kan gebeuren. De Puckababy geeft kindjes in de leeftijd van 3 tot 6 maanden tijdens de slaap geborgenheid en veiligheid. Van een huilend en onrustig kindje naar een tevreden slapend kindje. Wij dopen de Puckababy tot ‘wonderzakje’!” Zie video.

N°2

SWADDLEME

De SwaddleMe is een super handige inbakerzakje met flapjes, vast te zetten met klittenband. Een kind kan de was doen. Door het klittenband is de zak verstelbaar en kan het ook meegroeien met je spruit. Het wisselen van de luier gaat makkelijk, je kunt namelijk ook alleen de onderkant open maken. Verder zit er een `gat` in de zak, zodat het makkelijk in het autostoeltje kan. SwaddleMe is in verschillende maten en stof kwaliteiten te verkrijgen afgestemd op het seizoen en de lengte van je kind. Voor de winter is er een warmere variant in ecru small microfleece. De meeste baby’s passen in de maat Small tot ze ongeveer 5 maanden oud zijn.

N°3

ERGOBABY SWADDLER

De Swaddler is gemaakt van een superzacht en ademend badstofkatoen. Een stof die rekt en de lichaamstemperatuur van je baby constant houdt. In hun slaap maken baby’s vaak plotse bewegingen (Moro-Reflex), waarna ze zelf wakker schrikken. Ingebakerd in de Swaddler, gebeurt dat niet. De houding in de Swaddler bootst die in de baarmoeder na: met de armpjes gekruist over het hart en de beentjes opgetrokken in de kikkerhouding. Sweet dreams for you and your baby. Verkrijgbaar in de maten small/medium (2,72 – 5,44 kg) en medium/large (5,44 -8,16 kg). Bevat 2 stuks met de kleuren roze, ecru en blauw en ecru of alleen ecru. Zie video

N°4

DREAM SWADDLE MUM2MUM

De inbakerdoek van Mum2Mum is een uniek nieuw concept in het inbakeren. De Dream Swaddle heeft namelijk een dubbel inbakersysteem, zelfs voor extra sterke kinderen. Het heeft een rits met 2 uiteinden voor gemakkelijke luierverwisselingen en een veiligheidsriem om handig in een autostoeltje te gebruiken. Er zijn 2 maten beschikbaar. Voor de allerkleinste is  de maat Small, deze is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 kilo (± 47 tot 65 cm) De grotere maat is Large vanaf 6 kilo tot ongeveer 11 kilo. Verkrijgbaar in wit/blauw en wit/roze. Zie video.

N°5

DE WOOMBIE INBAKERDOEK

De Woombie is een hele flexibele inbakerdoek. Het voordeel hiervan is dat het item met je baby meebeweegt en zorgt voor het geborgen gevoel waar de meeste baby’s na de geboorte zo naar verlangen. Doordat de Woombie zo flexibel is kan je baby zijn beentjes gewoon strekken, het zal geborgenheid geven zonder beperkingen. Het product is ontwikkeld door een Amerikaanse vrouw die problemen had met haar dochter: ze kwam telkens onder de dekens van haar bedje terecht. Zo besloot ze om haar eigen inbakerdoek te ontwikkelen. Deze doek is in 2007 op de markt gekomen en heeft al heel veel ouders geholpen met inbakeren. De ontwikkeling van de Woombie is nog steeds in volle gang waardoor er steeds weer nieuwe versies op de markt komen.

Pin It on Pinterest

Share This