Expert Marije Hoff

van Cosmania

Marije Hoff, moeder van een dochtertje, is co-founder van Cosmania, samen met companion Marcel Dekker. Het is een webshop en winkel in Amsterdam waar je terecht kunt voor mooie en speciale internationale cosmeticamerken die veelal niet in Nederland te koop zijn. Naast alle producten voor volwassenen is er ook gedacht aan de kleintjes, zij pikken een krentje mee. In oktober 2010 werd Cosmania tot een van de drie finalisten van de Marie Claire Starters Award gekozen.

Little Tip: toen Marije zwanger was heeft ze iedere avond haar zwangere buik ingesmeerd met de stretch mark oil van Cowshed. En yes, geen striae te zien! Het product bevat duindoorn olie boordevol vitaminen, mineralen en vetzuren om de huid te beschermen. Baby Cow vormt samen met de verwen-producten uit de Udderly Gorgeous collectie voor moeders een routine om de binding tussen moeder en kind van buik tot baby te stimuleren. Go get it!

N°1

BABY COW ORGANICS BUTTERY BOTTOM BALM

‘Ik gebruik dit product iedere dag voor mijn eigen dochtertje. Het smeert fijn en heeft een neutrale, eigen geur,’ aldus Marije. De Buttery Bottom Balm is speciaal ontwikkeld om de gevoelige babybillen te beschermen tegen vochtigheid en vermindert het risico op luieruitslag. De crème bevat moerasbloemzaad olie dat het product extreem zacht maakt en de huid hydrateert. Moerasbloemzaad olie is één van de meest veilige en lang houdbare plantaardige oliën. Gemiddeld zijn de producten voor 89% biologisch.

N°2

BABY COW ORGANICS RICH MASSAGE OIL

‘Na het bad smeer en masseer ik mijn dochtertje graag in met deze rijke olie. Dit product is speciaal ontwikkeld om hydratatie van de huid vast te houden. De huid voelt hierna echt zacht en glad aan.’ Het product is samengesteld met essentiële oliën; lavendel om te kalmeren, kamille om te verzachten en moerasbloemzaad olie om de huid van de baby diep te hydrateren.

N°3

NEAL’S YARD REMEDIES BATH&SHAMPOO

‘Iedere keer als mijn dochter op schoot zit ruik ik de fijne geur van deze shampoo. Het product reinigt op een milde manier de huid en het fijne haar van de baby.’ Kalmerende lavendel en kamille zijn gemengd met milde reinigende ingrediënten. Deze twee in één wasbeurt (altijd handig!) geeft je baby een rustgevend moment in bad. Dit product is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden oud.

N°4

HUMAN+KIND FAMILY REMEDY CREAM

‘Zonder deze remedy creme ga ik de deur niet uit! Het is een beautyproduct voor het hele gezin dat eczeem en ruwe plekjes vermindert. Maar ook is het handig voor de zongebrande, droge en gevoelige huid. Het is een nieuw merk binnen ons Cosmania assortiment (Herenstraat 19 Amsterdam en online).’

N°5

NEAL’S YARD REMEDIES BABY LOTION

En nog een favoriet product van Marije. ‘Deze lotion is licht, absorberend en verrijkt je baby’s huidje.’ Aloë vera verkoelt en geeft de babyhuid een zacht gevoel, terwijl het essentiële vetzuur van starflower en olijfolie zorgt voor hydratatie van de gevoelige baby huid. Deze lotion is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden oud.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE

Pin It on Pinterest

Share This