[display_rating_result post_id=”3909″]

N°1 

ORGANIC BABY’S BABYZALF

LAVENDEL

Eerste hulp zalf voor baby’s met een jeukende, pijnlijke huid. En heel goed te gebruiken voor kleintjes die gevoelig zijn voor eczeem, psoriasis en dermatitis. Fijn: naast de billen ook  geschikt voor handen, gezicht en lichaam. Deze balsem kalmeert en verzacht de huid van je baby door gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten waaronder biologische hennep, calendula en lavendel. Het product is zonder parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Handig: de balsem is water resistant, als bescherming tegen vocht bij luieruitslag. En yes! Winnaar van de Loved by parents best baby organic care product 2013. Inhoud 100 ml.

€14,95 koop mij via bol.com

[display_rating_result post_id=”6081″]Earth Mama Angel baby bottom

N°2

Earth Mama Angel baby

bottom

Van luieruitslag tot kleine schrammetjes en schaafwonden, de klinisch geteste Angel Baby Bottom Balm helpt bij het herstellen van de huid. Of het nu de billen zijn van je kleine engel, de droge huid van mama, of papa’s scheermes wondje, deze balsem kan ervoor gebruikt worden. Het bevat  biologische olijfolie met natuurlijke antibacteriële kruiden, shea butter en pure etherische oliën (een mix van biologische lavendel olie, biologische tea tree olie-en biologische mirre olie). Inhoud 60 ml.

€14,96 koop mij via bol.com

[display_rating_result post_id=”3912″]BLOOM AND BLOSSOM BABY BALM

N°3

BLOOM AND BLOSSOM BABY

BALM

Bloom and Blossom is een luxe verzorgingslijn voor zwangere vrouwen, jonge moeders en baby’s. De filosofie van het merk is een minimum aan ingrediënten = een maximum aan resultaat. Elk  ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen. Deze bekroonde balsem (beauty insider’s choice winner 2012) is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te voeden, te hydrateren en te kalmeren. Het is gemaakt om luieruitslag te vermijden, maar is geschikt voor het hele lichaam, zelfs van de pasgeborenen. Hij is perfect voor de droge huid en kan de hele familie verzorgen. O.a. met lavendel olie, vitamine e en zinkoxide. Inhoud 50 ml. Het ruikt heerlijk ‘herby’ uiteraard!

€20 koop mij via www.plumeskincare.be

[display_rating_result post_id=”3913″]NEAL'S YARD REMEDIES BABY BALM

N°4

NEAL’S YARD REMEDIES BABY

BALM

De Baby Balm van Neal’s Yard Remedies is een heerlijke hydraterende balsem voor de tere babyhuid. De balsem beschermt en kalmeert het huidje door de combinatie van verzachtende, hydraterende ingrediënten. De balsem bevat ingrediënten zoals olijfolie, kokosolie en sheabutter die droge plekjes voeden en zacht maken. Het is goed te gebruiken voor het lichaam en de billetjes maar ook voor het gezichtje. Door de oliën is de balsem goed smeerbaar terwijl de bijenwas en sheabutter met een heel dun laagje het huidje beschermen tegen luiervocht, en tegelijkertijd ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd blijft. In een mooi potje! Inhoud 50 g.

€16 koop mij via www.cosmania.nl

BewarenBewaren

Pin It on Pinterest

Share This