De swaddle, de alles wrapper, je kunt simpelweg niet zonder. Omslagdoek, inbakerdoek, spuugdoek of knuffeldoek. Als extra lakentje in de zomer of gewoon over de kinderwagen tegen de felle zon. It’s a wrap! Deze multifunctionele hydrofiele doeken zijn super zacht en top voor iedere dag.


N°1

Aden + Anais swaddle

Gezicht achter dit bekende merk is Australische Reagan. Boven op haar lijstje tijdens haar eerste zwangerschap en na haar verhuizing naar de US stonden de swaddle doeken. Gemaakt van mousseline die Australische moeders gebruiken om hun baby in te bakeren (lees hier meer). Haar Aden + Anais collectie is inmiddels een bekende lijn. De swaddles zijn veelzijdig, zacht en hebben een ademend vermogen. Hoe meer je deze wikkeldekens wast, hoe zachter ze worden (tried & tested!). En hé, niet onbelangrijk, lekker groot (120 x 120 cm)! Tip: zie zie hier een video over hoe in te bakeren.

N°2

Modern Burlap swaddle

Modern Burlap is opgericht door Samantha Lischka op haar kleine Texaanse boerderij. De zwart wit keuze is niet alleen een ontwerpkeuze, de contrasten in de patronen zorgen ook voor een goede stimulans van het zicht van je kleine. De XL witte mousseline swaddle in monochroom print van Modern Burlap is een 100% biologisch katoenen doek en is vervaardigt in een open weefsel, om grip-vermogen bij het inbakeren te verbeteren. Een multi-use laken in groot formaat (120 cm x 120 cm).

N°3

Lodger Swaddler

De Lodger Swaddle is gemaakt van 100% gebreid katoen. Het is zacht op de huid van de baby en duurzaam voor dagelijks gebruik. Wederom lekker groot (120 cm x 120 cm). Tip: de Lodger Swaddle clips zijn handige items om een swaddle aan de kinderwagen of Maxi-Cosi vast te maken (dag dag irritante wasknijpers). De clips worden geleverd als set van twee voor € 6,90.

N°4

Imps – Elfs swaddle

Simpel maar mooi deze swaddles van Imps & Elfs. Lekker om je baby mee af te drogen of om in te bakeren. De doek is erg absorberend en is gemaakt van 100% organische katoen. Verkrijgbaar in twee maten: 100 x 100 cm of 120 bij 120 cm en in zeven verschillende kleuren.

N°5

Hema hydrofiel doek XXL

Leuke prints voor een zeer fijne prijs. Echt Hema! Grote hydrofiel doek (110 x 110 cm) met een grafisch dessin, geschikt om mee in te bakenen nog veel meer.

N°6

Numero 74 Nana swaddle

Stylish op stap met je kleine? Met deze mooie, handgemaakte swaddle in prachtige kleuren waaronder goud! van 100% katoen lukt dat prima. Niet alleen multifunctioneel maar ook nog eens hip. De afmetingen 70 x 110cm. Een bijpassende swaddle bag is verkrijgbaar  voor € 9.

Koop het samen als set (swaddle + swaddle bag), goed kraamcadeau!

€29 koop mij via lidor.nl

N°7

Trixie baby hydrofieldoek

Super handig, deze multifunctionele hydrofieldoeken van Trixie Baby uit België. Gemaakt van zacht hydrofiel katoen en voor tal van doeleinden te gebruiken. Trixie Baby heeft hippe prints, pasteltintjes en af een toe een vleugje humor. Afmeting: 110 x 110 cm (set van 2 stuks).

N°8

Fabelab swaddle

Grote swaddle (120 x 120 cm) van het Deense merk Fabelab. Behalve superfijn om je baby mee af te drogen of in te bakeren ook nog eens heel erg mooi. Altijd goed zoals we niet anders vanuit het hoge noorden gewend zijn. Verkrijgbaar in zeven fijne kleuren. Gemaakt van 100% organisch katoen.

N°9

Les Reves d’ Anais hydrofieldoeken

Les Reves d’Anais is een mooi kinderlifestyle merk uit Frankrijk. Ze hebben veel zachte stoffen, subtiele prints en lichte kleuren. Voor kleine dromers! Droogt fijn af maar houdt ook lekker warm na het badderen. Van een doek uit de set Les Reves d’Anais hydrofieldoeken Village heb je nooit teveel! Afmetingen: 110 x 110 cm (set van 2 stuks).

N°10

Little Indians swaddle

Little Indians is het merk van ondernemer Vanessa de Kock Erasmus. Vanessa begon Little Indians uit liefde voor haar twee zoons Dayne en Jimmy. Ze haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen. Met Little Indians wil ze een wereld creëren voor kleintjes die past bij de lifestyle van de moderne moeder. Deze swaddle Dipdye zit in mooie verpakking en is perfect als kraamcadeau. 2 pack Xl Dipdye Pink and feather (120 x 120 cm), gemaakt van 100 % katoen.

Pin It on Pinterest

Share This