[display_rating_result post_id=”1635″]pottynr1

N°1 

DOT POT

Het leukste 3-in-1 plaspotje van de wereld. De Dot Pot heeft tal van nominaties in verschillende landen gekregen, waaronder de Red Dot Award. Het product bestaat uit een potje, toilettrainer en opstapje. Na het ‘gewone’ potje kun je de trainer eruit halen en op de bril van het toilet leggen, waardoor hij de opening verkleint. Door het buitenste potje om te draaien creëer je een opstapje voor je kind. Verkrijgbaar in blauw, rood, groen en grijs.

€45 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1636″]pottynr2

N°2

POURTY POTJE

De Pourty heeft de Best New Product to Market 2010/11 gewonnen, Ook de reviews zijn uitstekend, zowel voor de prijs/kwaliteit verhouding als gebruiksgemak. Een goede basispot, gemakkelijk te legen en schoon te maken. Verkrijgbaar in wit, roze en blauw. Zie video

€14,49 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1637″]pottynr3

N°3

POTETTE PLUS 2 IN 1

Potje en toilettrainer in één. Het vouwpotje is opgeklapt klein van formaat dus  makkelijk mee te nemen. Geen gezoek naar openbaren toiletten; klap de poten van het potje uit en plaats er een wegwerpzakje in. Voor thuis is er de herbruikbare liner; een flexibel rubberen voering die het product omtovert tot een standaard potje. Verkrijgbaar  in roze en blauw. De Potette Plus is uit te klappen tot toilet verkleiner met anti-slip randen. Zie video

€19,95 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1638″]pottynr4

N°4

INTELLIGENT POTTY

Het allereerste kindertoilet met een (her)opneembare geluidsmodule! Je spreekt een motiverende boodschap in (max. 6 sec.). Na het plassen krijgt je peuter deze boodschap te horen als beloning. Kortom: zindelijkheidstraining was nog nooit zo makkelijk en efficiënt. Verkrijgbaar in wit, grijs, blauw en donker roze.

€35,99 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1639″]pottynr5

N°5

STAPELPOTJE MENNO

Menno is praktisch, voor onderweg en thuis. Dit model is snel om te toveren naar een potje wat gemakkelijk en hygiënisch mee mee te nemen is. Maar natuurlijk ook thuis als trainingpotje. Simpel te legen door een apart opvang reservoir. Ook is er de mogelijkheid om een plastic zak over het reservoir te trekken. Verkrijgbaar in blauw, lime groen en fuchsia.

€19,99 koop mij via www.hetrietje.nl

[display_rating_result post_id=”1640″]pottynr6

N°6

Jippie’s zingend potje

Een zingend potje. De melodie? Small World van Disney. Als je peuter op de pot zit en hij of zij met een vinger op het knopje drukt begint het muziekje te spelen. Een leuke afleiding! Verkrijgbaar in vele kleuren.

€10 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1641″]

N°7

BÉABA ERGONOMISCH WC-

POTJE

Dit comfortabele en praktische wc-potje is gemakkelijk schoon te maken dankzij de verwijderbare binnenpot en de drie handgrepen. De Beaba is stabiel en kleeft aan de vloer dankzij de slipvaste rand. Het bevat een draaghandgreep aan de achterkant en de vorm en afmetingen zijn aangepast aan de anatomie van jongens en meisjes. Verkrijgbaar in lichtblauw en in roze.

€21,99 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1642″]pottynr8

N°8

MY CARRY POTTY

Naar de oppas, in de auto of op vakantie… Dit potje neem je gemakkelijk mee. De deksel is te vergrendelen en daarmee lekvrij. Het ontwerp is breed aan de onderkant zodat het stevig staat. Licht, gemakkelijk schoon te maken en geen afvalzakken dus milieuvriendelijk. Verkrijgbaar in blauw, geel en roze. Ontworpen door een moeder voor moeders. Zie video

€26,99 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”1643″]pottynr9

N°9

TIPPITOES BOYS TOILET

TRAINER

Alle jongetjes opgelet! Net zo plassen als papa? Dat kan door de Boy’s Toilet Trainer van Tippitoes. Een simpele en praktische oplossing voor wc training van jongentjes. Met een handige clip past deze Tippitoes vrijwel op ieder modern toilet. Ze kunnen er zo bij, zonder een verhoging te gebruiken en voelen zich helemaal het mannetje.

€12,50 koop mij via www.pasopshop.nl

[display_rating_result post_id=”1644″]pottynr10

N°10

JIPPIE’S HAPP PEE WC-TRAINER

Met dit mini-urinoir kunnen jongetjes plassen als een volwassene. Geen puinhoop meer in je toilet. Om het urinoir leeg te maken hoef je alleen het potje van de houder te halen en te legen. Kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd door de sterke zuignappen maar kan ook geschroefd worden. Gemaakt van lichtgewicht plastic.

€12,99 koop mij via www.bol.com

Pin It on Pinterest

Share This