Van over de hele wereld: 10x de fijnste, zachtste baby massage olie tried & tested door Littles List voor ELLE MAMA. De fijnste 100% natuurlijke oliën die perfect opgenomen worden door de huid, lekker ruiken en wonderen doen voor hoofd en huid. Wetenschappelijk bewezen: minder darmkrampjes, beter slapen en een groot geluksgevoel. Op en top ontspannen voor beginners!


N°1

Erbaviva organic baby oil

Erbaviva betekent ‘Levende Kruiden’. De Amerikaanse Robin Brown en Anna Cirronis richtten het merk in 1996 op. Speciaal voor baby’s lanceerde Erbaviva luxe biologische producten. Deze baby olie is volledig biologisch geproduceerd met alleen etherische basisoliën die veilig zijn om te gebruiken bij baby`s. Subtiel geparfumeerd met etherische lavendel-, mandarijn- en kamilleolie. Voor een rustige en blije baby! (125 ml).

N°2

Bloom and Blossom Mother and Baby Oil

Princess Katherine, Kate Winslet en ook Victoria Beckham zijn fan van Bloom and Blossom. En dat is niet voor niets. De superfijne Mother & Baby oil is een 100% natuurlijke mix van plantaardige oliën met kamille en lavendel. De oprichters, Christina Moss en Julia Yule zijn allebei moeder, schoonzusjes maar bovenal beauty junkies uit de UK (100 ml).

N°3

Baby massage olie Little Siberica

Natura Siberica en is het enige bedrijf ter wereld (!) dat gecertificeerde biologische extracten van Siberische kruiden, bessen, grassen en planten gebruikt. De Little Siberica lijn van is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Deze olie herstelt de babyhuid en hydrateert dankzij biologische rozenbottel olie in de formule. Biologische teunisbloemolie voedt, verzacht en maakt de huid vrij van ontstekingen (200 ml).

N°4

Alqvimia Childrens en Babies Body Oil

Het kost wat maar dan heb je ook wat. El Taller de Alqvimia, letterlijk vertaald “de werkplaats van de Alchemist”, is gevestigd in de Spaanse Pyreneeën, te midden van de natuur. Hier brengt Alqvimia al meer dan dertig jaar de eeuwenoude kennis van de Spaanse leer van geuren, aromatherapie, cosmetica en alchemie samen om 100% natuurlijke cosmetica te maken. Een heerlijk ruikende ontspannende wonderolie voor lijf en geest. Deze olie kan ook gebruikt worden op gevoelige plekken bij eczeem of luieruitslag. Op basis van amandelolie met citroen, sinaasappel, grapefruit, petit grain (infectie werend) en lavendel (150 ml).

N°5

SOPHIE DE GIRAF OLIE

Een gouwe ouwe die Sophie. Al ruim 50 jaar het beste Franse vriendje van 40 miljoen baby’s. Baby’s huid wordt vertroeteld door de organische ingrediënten zoals zonnebloem, olijf, jojoba en arbrikozenpit olie. Hydrateert en verzorgt de huid, voor in bad of voor een fijne massage, met een subtiele geur. Tip: gebruik ook de andere badproducten van Sophie, herkenning voor je kleine tijdens het badderen! (200 ml).

N°6

JURLIQUE BABY’S MASSAGE OIL

De founding fathers van Jurlique, Dr. Jurgen Klein en zijn vrouw Ulrike, hebben de hele wereld afgezocht voor de perfecte plek om hun skin care te ontwikkelen. Bestemming bereikt: de ongerepte Adelaide Hills in Zuid Australië. Calendula, kamille, jojoba, lavendel en de Australische noot macadamia olie maken de huid soepel en zacht (100 ml).

N°7

PETIT & JOLIE BABY MASSAGE OLIE

Van eigen bodem! Deze zachte olie bestaat uit een combinatie van biologisch geteelde zonnebloem-, jojoba- en amandelolie. Mild en beschermend voor de babyhuid. Ook onze eigen Doutzen smeert graag haar Phyllon en Myllana in met Petit & Jolie! (100 ml).

N°8

COWSHED BABY MASSAGE OLIE

Meadowfoam is een van de meest stabiele plantaardige oliën, geperst uit de zaden van wilde meadowfoam. Deze olie van het Britse Cowshed is verzachtend en rustgevend voor de huid van je kleine (en voor jou!). Met essentiële olie van lavendel en kamille (100 ml). Tip: Cowshed heeft ook een hele fijne lotion, zie hier.

N°9

ESTELLE & THILDE BIOCARE BABY BODY OIL

Rechtsreeks uit het hippe Stockholm: Estelle & Thild (zie hier). Pernilla Ronnberg, moeder van Estelle en Mathilde, was CEO van een skin care company en begon in 2007 met al haar kennis haar eigen label. Een paar druppels olie doen al het werk om je baby’s huidje te verzachten en te voeden. Het calendula-extract en de haver-olie kalmeren zelfs de gevoeligste huidjes. De jojoba- en amandelolie verzorgen de huid met vitaminen. Met een lichtzoetige geur. Lekker! (100 ml)

N°10

BAMFORD BABY BAD & MASSAGE OLIE

De Britse business lady Carole Bamford, oprichter van het merk, heeft een passie voor alles wat organic is. De massage olie voor baby’s kalmeert, voedt en beschermt de huid. De rustgevende mix van kamille, geranium, lavendel en tea tree in combinatie met jojoba is heerlijk en super zacht (100 ml).

Pin It on Pinterest

Share This