Je babyuitzet wordt in één klap een stuk uitgebreider als je meerdere kindjes tegelijk verwacht. Daarom selecteerden wij zeven handige items, speciaal voor twee- of meerlingen. Dat scheelt weer in de aanschaf! Lees ook onze Q & A met Meerlingen Mom Manon Proper, waarin ze uitgebreid vertelt over de voor hen (on)misbare producten tijdens de eerste periode na de bevalling. Laat je inspireren en geniet zoveel mogelijk: Twinning is Winning!


 

N°1

Tweeling (hang)wieg – Kindekeklein

Niet zelden wordt een tweeling te vroeg geboren. Dankzij het zachte schommelen van deze prachtige dubbelwieg kunnen ze lekker nog een tijdje sluimeren, dicht bij elkaar. De wieg heeft een (verwijderbaar) tussenwandje van gaas met biokatoen, zodat de kleintjes elkaar kunnen zien en ruiken terwijl ze veilig op hun eigen kokosmatrasje liggen. Je hangt de wieg op of je zet hem neer op de meegeleverde pootjes; zo kun je hem later ook gebruiken als box!
Dankzij de opening aan beide kanten kun je goed bij je kindjes, terwijl ze heerlijk onder de prachtige hemeltjes liggen. Zo willen wij ook wel in slaap vallen…

N°2

TWEELING VOEDINGSKUSSEN – THE TWIN Z

Dit is nog eens een multifunctioneel kussen! Tijdens de zwangerschap kun je er zelf mee slapen ter ondersteuning van je buik; daarna is het een perfecte manier om tegelijk borst-of flesvoeding te geven, ze er gezellig even bij te hebben en later ook voor de verplichte ‘tummy time’. Leuke extra optie: laat de namen op het kussen borduren (€19,95)- nooit meer verwarring!

€79,95 KOOP MIJ VIA twin-things.nl

Extra tip: bekijk ook My Brest Friend Tweeling Voedingskussen:

€105,50 koop mij via bol.com

N°3

TWIN BABY CARIER – WEEGO

Eerlijk is eerlijk: met een pasgeboren baby heb je je handen vol. Laat staan als je er twee tegelijk hebt! Draagzakken vormen vaak een uitkomst, met als bijkomend voordeel dat veel baby’s rustig worden van de bewegingen die je maakt (die herkennen ze tenslotte van hun tijd in je buik) en het voelen van jouw warmte, zo dicht tegen je aan. De Weego TWIN is speciaal gemaakt voor tweelingen en geeft je weer een heel klein beetje vrijheid en bewegingsruimte terug. Fijn! Uiteraard is rekening gehouden met een correcte orthopedische houding van je kindjes en kun je de zak al snel na de geboorte gaan gebruiken (ook bij premature babies!) De draagzak kan gewoon in de was. Bekijk ook deze video.

N°4 

TWEELINGBOX CASPER – EUROPE BABY

Een heuse tweelingbox! Onmisbaar als je twee kleine kindjes in huis hebt en jij je handen even vrij moet hebben. De bodem van deze box is in 2 standen verstelbaar en op die manier aan te passen aan de ontwikkeling van je kinderen. De box staat stevig op de grond en is gemaakt van massief beukenhout. Lengte 79,5 cm, breedte 130 cm, hoogte: 85,5 cm.

N°5

MEERLINGWAGENS – CHILDHOME

De meerlingwagens van Childhome maken het mogelijk om tóch naar buiten te kunnen als je meerdere kindjes hebt. Elk zitje heeft een verstelbare rug- en voetensteun en beschikt over een 5-punts veiligheidsgordel. De meerlingwagens zijn robuust gemaakt, hebben een stevig stalen frame en tedelon bekleding; de zwenkwielen vooraan zorgen voor extra flexibiliteit en een goede grip op de weg, en er zit één grote centrale rem achterop. Nu is zelfs het grootste gezin weer mobiel, want naast de twee-, drie- en vierseater is er ook de Sixseater (vanaf 6 maanden tot 15 kg)! Ik heb mijn wagen volgeladen

N°6

BOEK ZWANGER VAN EEN TWEELING!

VAN CARLEY RONEY

101 eerlijke antwoorden op vragen die je altijd al wilde stellen over zwangerschap, bevalling en de eerste weken met een tweeling of meerling. Het boek informeert je over alles zoals het is, eerlijk en zonder omwegen. Fijn! Zwanger zijn is leuk en spannend, maar door alle grote veranderingen (zeker als je een meerling verwacht) soms ook best overweldigend. Gelukkig staat dit boek boordevol adviezen van experts en tips van andere moeders om je te begeleiden en gerust te stellen. Je kunt week na week volgen hoe je baby’s zich ontwikkelen, wat je kunt verwachten van de bevalling, en nog veel meer; bovendien vind je handige to do lijstjes, checklists en schema’s. Kortom: een musthave! Zie hier het boek in het Engels.

N°7

CADEAUS VOOR MEERLINGEN

BABY PHOTO CARDS TWINS ORIGINAL, MILESTONE CARDS VAN GEMMA BROEKHUIS

Dubbel hoera! Er zijn nu ook Milestone Baby Cards Twins / Tweeling. In de set zitten 48 geïllustreerde kaarten die gebruikt kunnen worden bij belangrijke gebeurtenissen zoals de thuiskomst of de eerste keer dat ze beiden doorslapen. Om ook individuele prestaties (denk aan eerste lachjes of tandjes) vast te leggen bevat de set enkele dubbele kaarten: voor elke baby één. Daarnaast zitten er ook 16 kaarten in waarmee je kan vastleggen hoeveel weken of maanden de tweeling is. Echt een origineel kraamcadeau voor een tweeling, want je viert tenslotte dubbele mijlpalen!

BABY TWEELING IN DOOSJE, MAILEG

Wij waren instantly verliefd op deze lieve babymuisjes… In het luciferdoosje vind je een off white slaapzakje vrolijk gekleurde stipjes waarin ze samen kunnen slapen. Beide muisjes (een jongentje en een meisje) hebben een verwijderbaar slabbetje om en zijn nogal knuffelbaar. Een ieniemienie cadeautje voor tiny twins! De muisjes zijn 7,5 cm lang (dus kleiner dan maat micro) en het doosje is 7,5 x 4 x 11 cm groot.

Pin It on Pinterest

Share This