Lieve papa’s en mama’s. Dat jullie het grote voorbeeld voor je mini-me zijn, dat wisten jullie natuurlijk allang. Jouw miniatuurtje wil niets liever dan jou nadoen. Nou, dat kan hoor. Dit speelgoed is net ‘het echte werk’. Daar worden wij als ouders best een beetje jaloers van.


N°1

Motor – Harley

Een stoere kinder chopper voor kleine motormuizen. Op deze elektrische motor maken kinderen van 3 tot 7 jaar oud sowieso de blitz. Met een goede trap op het gaspedaal gaat dit racemonster 3,5 km per uur. En in tegenstelling tot een echte Harley kan deze niet alleen voor- maar ook achteruit rijden. Oh wat zal papa jaloers zijn!

N°2

Looppaard – animal riding

Hop paardje hop, paardje in galop. Klim op het paard, zet de voeten op de pedalen en rijden maar! Met de echte zit/sta beweging gaat dit paard echt rijden en met de handvatten kan jouw kleine amazone alle kanten opsturen. Maar het paardje kan ook wel wat verzorging gebruiken hoor! Na het rijden lekker de manen kammen en afdekken met een mooie paardendeken: net echt toch?

N°3

Elektrische auto – Mercedes

Deze zou je zelf toch gewoon willen hebben? Hier kun je zelfs je allerkleinste moppie al in laten rondcruisen, voor kindjes van 1 tot 6 jaar oud. Met schakelpookje (waarmee kinderen zelf voor- en achteruit kunnen), leren bekleding, maar ook met afstandsbediening zodat jullie als ouders je kindje van A naar B kunnen vervoeren. En ook in roze verkrijgbaar!

N°4

Loopfiets – Baninni

Deze stoere Wheely loopfiets van Baninni is geschikt voor koters van 2 tot 3 jaar. Door het verstelbare zadel en in hoogte verstelbare stuur groeit deze loopfiets mee met je kindje. Het rijden met een loopfiets is ideaal om je kindje te leren het evenwicht te behouden. Hiermee wordt ook de ontwikkeling van de coördinatie van je kindje verbeterd. Een goed begin is het halve werk!

N°5

Kinderkeuken – Bosch

Een keuken waar zelfs Sergio Herman vast en zeker jaloers op is. En om het allemaal nog wat echter te maken, maakt deze keuken ook nog echte keukengeluiden en staat hij vol met keukenaccessoires. Maak van jouw kleintje een echte keukenprins of -prinses. Liefde gaat per slot van rekening door de maag!

N°6

Gereedschap – Bosch workbench

Wedden dat zelfs papa niet zo’n mooie werkplaats vol gereedschap heeft? Met deze werkbank met maar liefst 150 accessoires, stukken gereedschappen en apparatuur (een echte boor!) leert je kind niet alleen de beginselen van het doe-het-zelven, het leert ook geordend en netjes te werken en alles na gebruik overzichtelijk op te ruimen. En veiligheid boven alles, dus de helm wordt meegeleverd.

N°7

Stofzuiger – Bosch

Jong geleerd is oud gedaan. Met deze mini-replica van de echte Bosch stofzuiger zal je kind uren zoet zijn. En zuigen maar. het is eigenlijk jammer dat hij niet écht stof op zuigt!

Pin It on Pinterest

Share This