De mooiste cadeaus voor moeders!

Als moeder shoppen we wat af voor onze dierbaren. We horen van veel moeders dat ze sinds ze kinderen hebben liever voor de kids shoppen dan voor zichzelf. Maar lieve mama’s, laten we onszelf ook niet vergeten hoor! Jezelf af en toe verwennen kan zo gelukkig maken! En hier en daar een tipje geven over wat we echt graag zouden willen krijgen, daar is ook nog nooit iemand slechter van geworden 😉 Daarom hebben we een lijstje gemaakt met een Top 5 leukste cadeaus voor moeders.


N°1

ALL-TIME FAVOURITES, SHOPPER

All-time Favourites heeft de leukste grote shoppers met rits die praktisch én stylish zijn en ideaal voor een drukke on-the-go lifestyle. Nooit meer heen en weer sjouwen met meerdere tasjes tegelijk (sporttas, laptop-tas, gymtas van je kind…), maar altijd in stijl met je eigen big bag mét rits. Je kunt er je hele leven in meeslepen! Fijn voor een dagje winkelen, de sportschool, boodschappen, een dagje strand of een weekendje weg (want hij mag als handbagage mee in het vliegtuig, ideaal!). Welk printje kies jij? (Trouwens, wij zouden álles van All-Time Favourites wel willen hebben…).

N°2

GEZICHTSMASKER, THE MAKE UP SPOT

Met een druk leven, lieve kinderen die ons de hele dag lekker bezig houden en met regelmaat een onderbreking in de nacht kan ons gezicht wel een verwennerijtje op z’n tijd gebruiken. Bij The Make Up Spot is er zoveel keus, dat er voor iedere huid wel een lekker masker bij zit. En mocht je liever voor een gezichtscrème gaan, of een lekkere bodylotion, ook dan kun je hier terecht en kiezen uit een ruim aanbod.

N°3

WOODWICK GEURKAARS

Geurkaarsen kun je niet genoeg hebben. Niet alleen geeft een kaars mooi sfeerlicht, het staat ook zo gezellig en als er dan ook nog een heerlijke geur door het huis verspreid wordt, dan heb je alles in één. De geurkaarsen van WoodWick ruiken niet alleen heel erg lekker, ze zijn er ook in de mooiste kleuren én in verschillende maten en vormen.

N°4

SOAP TREATMENT STORE

Van facial tot massage, van het modelleren van wenkbrauwen tot een manicure of pedicure. Even een paar uur helemaal alleen voor jezelf, hoe lekker is dat! En er dan nog mooier, en meer ontspannen eruit komen dan toen je binnenliep. Als dat geen cadeautje is! Soap Treatment Store zit inmiddels al lekker verspreid over Nederland. Zitten ze niet bij jou in de buurt, dan maak je er gewoon een dagje uit van (nóg leuker).

N°5

TAFELBOEK

Okay, hier heeft de rest van de fam ook wat aan, dus dat is alleen maar mooi meegenomen: een mooi tafelboek. Een kunststukje op zich voor in je woonkamer. Heerlijk om lekker doorheen te bladeren. En er is zoveel keuze! Of je nou van fotografie houdt, van mode, van cultuur of landschapsfoto’s, kookboeken…  Een cadeautje voor het oog!

Pin It on Pinterest

Share This