Led verlichting en de kinderkamer: wat ons betreft een perfecte combi. ‘Waarom?’ zul je je afvragen. Het antwoord is heel simpel: omdat led verlichting kleur brengt in een kamer. Het maakt vrolijk en je proeft spontaan de sfeer van een feestje. Hoe fijn is dat?! Daar wordt toch iedereen gelukkig van? Zeker kinderen. En het fijne is: je kunt de kleuren ook afstemmen op humeur, het weer van de dag of op een speciaal doeleinde… noem maar op. Dus wil jij dat je kindje zich helemaal blij kan terugtrekken in haar eigen sfeerplek? Pimp dan de kinderkamer of de slaapkamer met led verlichting. Easy does it! Je hoeft er niet eens twee rechterhanden voor te hebben. Zelfs voor de niet zo handige onder ons hebben we wat mogelijkheden op een rijtje gezet. Ooh, konden we die blije smoeltjes van jullie kinderen maar zien bij het aantreden van hun vrolijk gekleurde kamertjes!!

1. LED STRIPS

Led strips zijn dus echt de bom. Je kunt ze in de overgang van de muur met het plafond plaatsen. Dat is de meest veilige positie. (Tenzij je koters erin gaan hangen en de kamer rond gaan zwieren). Ook een mogelijkheid: een strip aan de zijkant van het bed plaatsen. Mocht je kindje er ’s nachts – om wat voor reden dan ook – uit moeten, geeft dat toch een veiliger en prettiger idee. Ook wanneer ze er weer in moeten 😉 Een vriendelijk ontvangst zo midden in de nacht, toch? Een rgbw led strip is ideaal voor dit soort kamerversiering. Eenvoudig aan te brengen met een plakstrip en dimbaar: ook voor dummies te fixen.

2. AQUARIUM

1 + 1 = 2. Led verlichting en een aquarium, deze combi maakt je 100% gegarandeerd de allerliefste ouder van de wereld. Wij wisten ook niet dat het bestond, totdat we deze aquarium led verlichting vonden. Hoe gezellig zit dit eruit??!! Een complete set met 2 RGB aquarium led strips die volledig waterdicht en speciaal geschikt zijn voor de verlichting van een aquarium. Een set bevat 2 led strips die allebei bediend kunnen worden via afstandsbediening. Alle kleurtjes zijn dus mogelijk. Alsof ze in Finding Nemo terecht zijn gekomen!?

3. WIFI LED VERLICHTING

Óf je bouwt je kind’s kamer om tot disco room. Nee hoor, we zullen het niet té gek maken. Maar in plaats van een reguliere led lamp, is zo’n pitje met alle kleurtjes van de regenboog natuurlijk wel een bijzonder mooi item. Zeker als je met afstandsbediening kunt bepalen of je kiest voor een warm wit licht, of voor roze, of voor zen groen, of voor helder blauw (als de buitenlucht het op dat vlak laat afweten). Er zijn hele slimme multicolor Wifi LED lampen en led strips die je heel makkelijk en direct niet alleen via afstandbediening maar ook via bijbehorende apps kunt bedienen. Dus lekker vanaf je eigen telefoon, tablet of computer vanuit je bed of vanachter je bureau… Kun je het op afstand toch een beetje in de gaten houden, mocht je vrezen voor nachtelijke feestjes voor 1 in de kinderkamer.


Pin It on Pinterest

Share This