Je slapeloze nachten met kleine kinderen proberen te verbeteren

De grootste wens van gelukkige stelletjes is na een verloop van tijd in verwachting raken. Niet bij iedereen gaat dat even snel, hoe graag je het ook zou willen. Gemiddeld staat er twee jaar voor zwanger worden. Gemiddeld is dat hè, dat betekent dat het ene stel na een maand al een positieve test in handen heeft en helaas het andere stel misschien zelfs wel een paar jaar. Maar goed, we gaan er maar even van uit dat het gelukt is en jullie over een paar weekjes of maandjes een kindje zullen verwachten: GEFELICITEERD.

Nu kunnen alle voorbereidingen beginnen. Te beginnen bij het regelen van een verloskundige of gynaecoloog, een kraamverzorgende voor de eerste dagen na de bevalling en natuurlijk alles voor in het kamertje. Je gaat je met dingen bezig houden waarvan je hiervoor niet eens wist dat het bestond. Een commode (oftewel een kastje waar je kindje straks op wordt verschoond), een wipper (dat is niet wat je denkt dat het is, het is een stoeltje waar een baby in kan zitten en zichzelf een beetje in kan laten wippen), een wiegje, een babybedje, een babybadje, kleertjes van maat 56 tot en maat 68, want je weet natuurlijk nooit wat er precies uit komt zo meteen. Een luiertas gevuld met spullen voor de baby en voor de mama. Flesjes, speentjes, alles heb je al ver van te voren in huis.

Maar… mag er ook heel eventjes aan de ouders gedacht worden? Vooral de aan de (aanstaande) moeder die de laatste maanden met die bolle buik bijna niet kan slapen en dat gaat straks als de baby er is er niet beter op worden. Denk je dat je net lekker slaapt, dan mag je er weer uit voor een luier, voeding of een speentje.

Ik ben er van overtuigd dat de uren die je slaapt, je ook heel lekker moet slapen. Kies daarom voor een topping van collectie topdekmatrassen of van meubelcity.nl.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This