Een droomreis met kinderen… Voordat we kinderen kregen, vonden we het doodnormaal om verre reizen te maken. New York, Curacao of Thailand… Heerlijk genieten van een andere cultuur. En als je last had van een jetlag, dan deed je lekker een middagslaapje in je hotel of op het strand. Toen we eenmaal een kindje kregen, namen we als vanzelfsprekend aan dat een droomreis er voorlopig niet meer in zou zitten voor ons. Want dat was allemaal maar gecompliceerd met kinderen. Voor 2 nadenken is nog goed te doen, maar een reis uitstippelen voor een heel gezin? Wat is veilig? Waar kun je het beste overnachten met kids? … Gedoe. Of toch niet??

Niets is minder waar blijkt! Sterker nog, we hebben een droomreis voor met het hele gezin voor je uitgezocht! Een rondreis Costa Rica. Prachtige natuur, lieve mensen, heerlijke temperatuur, beesten…

Costa Rica

Een echte gezinsvakantie door de prachtige natuur van Costa Rica. Zonder al te lange reisdagen natuurlijk, want een kind’s aandachtsboog staat nogal strak gespannen. Maar hoe leuk, relaxt en fijn is het om met een privé bus van locatie naar locatie te reizen? Slapen in kleinschalige, sfeervolle hotels en lodges, met als het even kan een zwembad erbij. Want een zwembad en kinderen is per slot van rekening áltijd een goede combinatie. En een boottocht erbij. Kunnen ze het vliegtuig, een privé-bus en een boottocht al op hun wishlist afvinken. En er is nog zoveel meer te zien, zoveel te beleven, zoveel meer te doen! Deze reis kan nu al niet meer stuk zou je denken.

WILDE DIEREN

Maar het wordt nog veeeeeel beter! Costa Rica is eigenlijk één groot natuurgebied, zo ontzettend mooi. Laat je kinderen zich Tarzan of Jane wanen, want een trek door de jungle hoort er natuurlijk bij. Wie weet kun je zelfs met een kabelbaan van boomtop naar boomtop. Als dat niet het jungle-gevoel geeft weten wij het ook niet meer. (Tenzij je hoogtevrees hebt natuurlijk…). Een boottocht door smalle kanalen, op avontuur gaan, kijken wie de eerste krokodil spot. En oja, kijk niet raar op als je op het strand schildpadden ziet. En met een beetje mazzel zie je ze ook hun eieren leggen. Dit is toch helemaal te gek!?

PLATTELANDSLEVEN

Maar dat is nog niet alles. Van je kunt er ook van het dagelijkste plattelandleven proeven. En dat kun je best letterlijk nemen. Want Costa Rica staat bekend om haar fruitteelt. waar smaken de watermeloenen, papaya’s en mango’s nou lekkerder dan daar?

SAWADEE

Even serieus: zo’n droomreis klinkt toch heerlijk!? En het allerfijnste: je hoeft niet eens te wachten totdat je kinderen het huis uit zijn! Het kan. Gewoon nu al! En mocht je nou denken ‘Hmm, Costa Rica was nou niet echt de locatie die ik in gedachte had als gezinsvakantie…’, dat is dus helemaal geen probleem. Want Sawadee heeft nog veel meer bestemmingen en gezinsvakantie-mogelijkheden voor je. In alle werelddelen. Ja, álle werelddelen! Dus neem even een kijkje op hun website. Zij stippelen de reis voor je uit, en jullie hoeven alleen maar te genieten van een heerlijke, avontuurlijke reis en het snuiven van cultuur en natuur. Heerlijk toch? Boeken maar!


Pin It on Pinterest

Share This