Samenwerken

Littles List is opgericht in het najaar van 2015 door Joep Moolenburgh en Sophie ten Bokkel Huinink. Waarom? Omdat ze overzicht wilden hebben in het oooooh zo grote aanbod in de online kids world. En omdat zij ouders graag blij wilden maken met fijne, praktische én mooie vondsten en persoonlijke selecties op productniveau. In juni 2018 is Littles List overgenomen door een nieuwe partij. Ze zullen met net zoveel plezier en passie de site voortzetten.

Littles List weet wat wat moderne, nieuwsgierige ouders zoeken en hoe ze jonge gezinnen kunnen bereiken en aanspreken. Door enthousiast speurwerk bespaart Littles List jou de urenlange online zoektocht naar dat ene perfecte product.

LITTLESLIST.NL is een lifestyle website voor ouders met weinig tijd (en slaapgebrek), die mooie, fijne én praktische spullen voor hun kind(eren) zoeken. Je vindt er – in hitlijsten– de beste en leukste baby- en kinderproducten. Littles List haalt de krenten uit de pap op het gebied van interieur, verzorging, eten, reizen en cadeaus. Handig voor jou en je kind maar ook voor grootouders, vrienden en familie! Want wie wordt er niet blij van een inspirerend listig lijstje?

‘Wat Littles List anders maakt dan een standaard zoekmachine? Wij testen zoveel mogelijk baby- en kinderproducten zelf en speuren onafhankelijk met hoofd, hart en ziel!’

Samenwerken

Inmiddels heeft Littles List gemiddeld 20.000 unieke bezoekers per maand. Dit zijn met name Nederlandse en Belgische (toekomstige) ouders en Engelstalige expat moms (to be) in de leeftijd van 25 tot 45 jaar uit het midden- tot hogere segment. Op onze social media kanalen hebben we ruim 4.000 volgers. We werken samen met merken die ons creatieve vrijheid geven en bij de doelgroep passen, op die manier kunnen we een goed verhaal neerzetten voor alle betrokken partijen.

Adverteren

Heb je interesse in een samenwerking met Littles List of wil je adverteren? Er zijn diverse mogelijkheden:

  • Affiliate: het geven van commissie over gekochte producten omdat de kopers via onze site op jouw site terecht zijn gekomen. Dit werkt via een code in de URL;
  • Sponsored story: Littles List maakt en deelt bepaalde content over jouw merk, bedrijf of product tegen betaling. Dit wordt geplaatst in onze hitlijsten en/of op onze blog en social media-kanalen. Let hierbij op dat er duidelijk aangegeven staat dat het om een gesponsord artikel of item gaat;
  • Display advertising: bijvoorbeeld jouw banner op onze homepage met jouw url;
  • Contentintegratie: jouw advertenties en externe links worden opgenomen in onze content;
  • Winacties: passende producten zullen via onze social media kanalen worden gepromoot onder alle bezoekers (het hart van de doelgroep);
  • Reviews: het beschrijven en beoordelen van een product, dienst of evenement; denk hierbij aan tried & tested.

Wil jij jouw doelgroep direct aanspreken en rumour around the brand creëren? Wij zorgen ervoor dat de bekendheid van je merk, product, campagne of event vergroot wordt.

Note: het opsturen van producten is vrijblijvend; we kunnen niet garanderen dat het product geplaatst of besproken wordt (zie ook Contact).

Met deze partijen werkten wij al samen:

V.L.N.R.: Blog // Hitlijst (1 productsoort) // Hitlijst (diverse producten) // Tried & Tested

TRIED & TESTED

Hoe weet jij dat wij het beste voor je selecteren?

We testen zoveel mogelijk zelf, zijn streng, selecteren met Fingerspitzengefühl en ‘spieken’ bij gerenommeerde onderzoeksbureaus als de Consumentenbond en ANWB. We volgen media en awards in binnen- en buitenland, bezoeken regelmatig beurzen, speuren fora en recensies af en letten nauwkeurig op de veiligheid, duurzaamheid, schone arbeid en prijs-kwaliteit verhouding. Ook vliegen de luiers, potjes, stoelen, blokken en buggy’s van vrienden en familie ons dagelijks om de oren en die bekijken we met een open én kritische blik. Want niemand beter dan een medeconsument kan je vertellen wat een fijn product is en wat niet.

EXPERTS

Wij werken nauw samen met experts die vanuit hun vakgebied bijdragen aan onze hitlijsten. Denk hierbij aan een ontwerper van een kinderlabel, een slaapcoach, een kinderfotograaf of een mom (of dad!)preneur. Zij gaan, net als wij, kritisch en creatief te werk bij het selecteren van hun favorieten. Kortom: wij bieden een platform om producten of merken te promoten op een originele, hands-on manier.

Heb je een eigen product of merk? Dan is meewerken als expert aan Littles List een mooie manier om dit te promoten! Nieuwsgierig? Zie hier voorbeelden van hitlijsten van experts die jou voorgingen:

persoonlijk advies
Helllllup …. !!

Kindje op komst… Hoe tover je het rommelhok om tot unieke babykamer? Bijna de verjaardag van je zoontje. Nog niets geregeld. Zomervakantie in het vooruitzicht. Wel een bestemming maar nog geen accommodatie… Herkenbaar?

No worries! Zet Littles List in bij het selecteren van geweldige items voor een coole kinderkamer, jouw ideale vakantiehuisje, een originele traktatie of mooi geboortecadeau! Mail of bel ons en we bespreken samen wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je. Bekijk hieronder eerdere projecten:

Feestje!

Styling!

Holiday!

Samenwerken, persoonlijk advies of adverteren?

Enthousiast geworden? Voor mogelijkheden en prijzen: neem contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This