Je kroost met volle tassen op de fiets door de stad vervoeren – en van hockey naar voetbal naar viool brengen – is niet altijd even makkelijk. Een stevige, veilige moederfiets is wat Littles List betreft een must. Hierbij de beste 6 op rij.


 

N°1

Gazelle Bloom 

Moederfiets Bloom rijdt licht dankzij het lage gewicht en de brede banden. De fiets staat stabiel door de stevige, dubbele standaard en stuurstabilisator (een belangrijk punt!). Montage van een kinderzitje en fietstassen gaat gemakkelijk op de verlengde achterdrager. Prettig: extra bewegingsruimte tussen jezelf en je kind door een vergrote afstand tussen zadel en stuur. Extra comfort dankzij het speciale zadel met vering en altijd veilige verlichting met de geruisloze dynamo in de voorwielnaaf. Met 7 versnellingen en 2 handremmen.

N°2

Batavus Mambo deluxe

Door het aluminium frame is de Mambo lekker licht. Het is een functionele, betrouwbare stadsfiets. Kinderzitjes zijn makkelijk te bevestigen. De bagagedrager is extra laag en met het extra brede stuur en de royale instap is er voldoende plek voor jou en je kindje(s). Met 7 versnellingen, 2 handremmen en dubbele standaard voor stabiliteit. Het zadel is comfortabel en de handvatten zijn van leer. Verkrijgbaar in zwart en goud.

N°3

Cortina U4 Transport

Dit model van Cortina is geen ‘echte’ moederfiets; de fiets heeft geen extra ruimte tussen zadel en stuur. Toch is het een zeer populaire fiets om je kleintje mee te vervoeren, en wij begrijpen waarom. De U4 is stoer en robust maar wel met fijne rij eigenschappen. De fiets heeft een terugtrapremen en 3 soepele versnellingen. Beide lichten zijn voorzien van een batterij verlichting. Met een comfortabel zadel, dubbele standaard, stuurstabilisator, prettige handvatten en een sterke voordrager (waar eventueel een krat op kan). Verkrijgbaar in meerdere kleuren voor een mooie prijs! Let wel op: deze fiets is wat lastiger als je 2 kinderzitjes gebruikt (want minder ‘instapruimte’). 

N°4

BSP Seine Evo

Deze BSP is een degelijke moederfiets met ruimte voor 2 zitjes én fietstassen. De bagagedrager is extra lang en kinderzitjes zijn eenvoudig op de fiets te monteren. De Seine heeft een lage instap en veel ruimte tussen het stuur en het zadel. Met dubbele standaard, stuurstabilisator, 2 handremmen en LED verlichting voor en achter. Leuk: met dubbele buis in het frame en 2 kleuren die terugkomen in het design. Met 3 versnellingen, exclusief zitjespakket €619. Met 6 versnellingen, exclusief zitjespakket:

N°5

Altec Sweet

De Altec Sweet heeft een lage instap en stevig frame. Veilig en comfortabel, met een gesloten kettingkast, schuimrubberen bescherming om het stuur, soepele rollerbrakes, en drie versnellingen. Met batterijverlichting voor en achter, stuurslot, robuust stalen frame en dubbele standaard. Stoer model voor een fijne prijs! De fiets is verkrijgbaar in bruin of zwart.

N°6

Cortina E Roots RB8

Is je conditie minder of woon je tussen de heuvels? Dan is een elektrische fiets misschien een goede optie. De Cortine E Roots RB8 is een veilige en comfortabele elektrische fiets om je kindjes op mee te nemen. Met dubbele standaard, Shima Nexus 8 versnellingen en 2 veilige rollerbrake remmen. Wat feiten op een rij: actieradius tot 55 km, eenvoudige bedieningsdisplay met statusweergave, een voorwielmotor, etc. En psssttt, niet teveel over nadenken maar wel de realiteit: deze fiets kan een investering voor later zijn.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE

Pin It on Pinterest

Share This