Klein en simpel maar oh zo slim. Hierbij 6 gadgets voor optimaal gebruik van je kinderwagen en buggy. Smart travelling!


 

N°1

FREERIDER

Ideaal deze meerijplank en step in een en niet voor niets winnaar van de  Kind en Jugend Innovation Award 2010. De Freerider is een meerijdplankje dat door midden van een connector aan je buggy bevestigd kan worden aan de Mountain Buggy Nano, Phil&Teds Navigator/ Vibe/Verve en de Bugaboo Cameleon.

Het achterwiel van het board kan in 2 standen worden geplaatst; gefixeerd om mee te steppen of zwenkend voor achter de buggy.

De connector wordt meegeleverd maar kan je ook voor €30 apart bestellen

N°2

DOOKY DOEK

Wat een uitvinding! Nooit meer shawls of hydrofiele luiers aan je kinderwagen met wasknijpers die er afwaaien. Dooky is eenvoudig met kunststof ringen te bevestigen en gemakkelijk in elke gewenste hoogte te verstellen door middel van klittenband. Geschikt voor alle merken reiswiegjes, autostoeltjes, kinderwagens en buggy’s. Dooky biedt bescherming tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. Gemaakt van 100% katoen en kan in de wasmachine. In diverse kleuren en uitvoeringen te krijgen. 

N°3

BUGGUP HAAK

Geen gehannes meer in de hal of in het trappenhuis: met de BuggUp haak is je kinderwagen ophangen een fluitje van een cent. De beugel past op de exacte maten van bijna iedere kinderwagen. Zo maakt dit innovatieve ophangsysteem het mogelijk de kleinste ruimte maximaal te benutten.

Helaas  is dit artikel niet meer verkrijgbaar

N°4

BUGGY INLEG KOEKA

Een inlegkussen speciaal ontworpen voor kinderwagens/buggy’s. Het zit lekker, de stof is ademend bij warm weer en het helpt je buggy beschermen tegen vuil. Gemakkelijk te reinigen in de wasmachine. Met grote opening met klittenband in het midden zodat de veiligheidsbanden van de meeste buggy’s erdoorheen passen.

Maten: 86×47 cm. Gemaakt van katoen en polyamide.

N°5

THINK KING BUGGY HAAK

Handig en praktisch; deze Mighty Buggy Hook hang je aan elke kinderwagen of buggy. En hop daar gaat je luiertas, handtas of winkeltasjes aan. De stevige aluminium haak is lichtgewicht en breekt of vervormt niet. Door de klittenband sluiting is de hook makkelijk vast te maken en de rubberen band zorgt ervoor dat de haken niet naar beneden zakken.

N°6

KINDERWAGENNET HAUCK

Weer zoiets simpels maar te fijn om te hebben. Dit net van Hauck past op vrijwel alle kinderwagens en buggy’s. Je bevestigd het net met 6 hakenen elastische banden. Het net is duurzaam, flexibel en wasbaar op 30 graden.

Afmetingen: 36 x 50 cm en weegt nauwelijks iets (0,085 kg).

Pin It on Pinterest

Share This