N°1

Joolz Geo

Yes, een super mooie duo kinderwagen! Terecht de Reddot design award 2015 gewonnen! De veelzijdige Joolz Geo kan met gemak worden aangepast en uitgebreid naarmate het gezin groeit. Deze wagen  heeft praktische en ergonomische voordelen. Of je nu met 1, 2 kindjes of een  3e kindje op het meerijdplankje op pad gaat: de Geo blijft wendbaar, veilig en comfortabel. De Mono wagen (enkel) komt met een XL boodschappenmand en is makkelijk uit te breiden naar een Duo configuratie  met een uitbreidingsset (€350). De tweede wieg en/of stoel klik je onder de bovenste stoel. De  Twin configuratie is geschikt voor een tweeling. Zowel de wiegen als de stoeltjes zijn ruim qua formaat. De Geo is verkrijgbaar in 5 kleuren. Zie video Mono configuratie €999, Duo configuratie €1.249, Twin configuratie €1.349.  Gewicht +/- 15 kg, 59 cm breed.

N°2

Phil & Teds Navigator met autostop

De Phil & Teds duo kinderwagen past zich gemakkelijk aan van 1 zitje naar 2 terwijl je familie zich uitbreidt. De wagen is gunstig geprijsd en is geschikt voor pasgeboren tot kinderen van 5 jaar. Met de los te bestellen navigator-duokit kun je het zitje veranderen van richting. Het nieuwe ontwerp heeft 3 luchtbanden, een vormbare hoofd- en neksteun en een zitje dat met één hand achterover is te zetten. Leuk detail: het is de eerste wandelwagen met autostop (de wagen ‘remt’ automatisch als je deze loslaat zie video) ter wereld! Niet voor niets heeft deze Phil & Teds  de Prima Baby & Pregnancy Award 2014 Gold gewonnen. Zie de 26 opties voor rijden. Verkrijgbaar in 4 kleuren,  voorzien van een vijfpuntsgordel. Gewicht 12.5 kg, 59 cm breed.

N°3

iCandy Peach 3

iCandy heeft de bestseller Peach 1 en 2  met het 1 hand vouwsysteem geïnnoveerd. Nieuw: je kunt de wagen gebruiken met beide stoeltjes naar je toe of van je af. Een tweede voordeel is dat de adapters klein zijn en je kunt ze laten zitten als je de wagen inklapt. Ook prettig: je kan kiezen om de 2e zitplaats te gebruiken met een autostoeltje (Maxi Cosi), reiswieg (Blossom) of tweede zitje. De Peach 3 bestaat onder andere uit een converterset voor 2 zitjes en/of 2 wiegen, 2 x een buggyzit met zonnekap en 2 x een regenscherm en verhoogadapters. Met deze adapters heb je de mogelijkheid het stoeltje omhoog en iets naar voren te laten komen. Bovendien heb je deze verhoogadapters nodig als je een tweede zitplaats wilt creëren. Zie video. Gewicht 17.4 kg, breedte 60 cm. Mono configuratie €929, converterseat €195, reiswieg €275.

N°4

Bugaboo Donkey

De Bugaboo Donkey is een convertible kinderwagen voor 1 kind, 2 kinderen én bagage. De Donkey groeit met je mee en verandert in slechts 3 kliks gemakkelijk van een duo naar mono. Dankzij de verwisselbare stoelen en wiegen en de flexibele bagagemogelijkheden zijn er 17 verschillende configuraties mogelijk.  Omdat de Duo en Twin slechts 14 cm breder zijn dan de Mono configuratie, kun je makkelijk overal in- en uitrijden. Breedte Mono 60 cm en  Duo/Twin 74 cm, gewicht Mono 13 kg, Duo/Twin 15 kg. Zie review video van Mommie Talks. De Mono €1129, de Duo €1409, de Twin €1559.

N°5

ABC Design Zoom Kinderwagen

Met de Zoom presenteert ABC Design de kleinste tweeling- / duo kinderwagen op de Duitse markt: 63 cm breed met een gewicht  en 17.3 kg. De wagen is vrij lang maar opgevouwen een van de kleinste duowagens beschikbaar. Ideaal bij een groter leeftijdsverschil tussen de kinderen: de verschillende bakken (wandelwagenbak, reiswieg, 0+-autostoeltje) kunnen onderling vrij worden gecombineerd. De 2 bijgeleverde wandelwagenbakken kunnen op verschillende mannieren naar elkaar worden gedraaid, zodat de kleintjes achter of tegenover elkaar kunnen zitten. Door de hellingshoek van de rugleuning zitten de kinderen in een optimale, rugsparende houding. ABC Design Zoom,  een ideale tandem kinderwagen voor 2! Zonder reiswieg €499.

N°6

De Egg kinderwagen

Some products are made, some products are born, zie video. De Egg wagen rijdt heerlijk comfortabel. De kinderwagen heeft zachte bekleding en beschikt over rubberen banden die ontworpen zijn voor optimaal comfort en goede wegligging. Daarnaast zijn de wielen voorzien van luxe vering. De beensteun van de zittingen kan versteld worden zodat deze met je kind meegroeit. Ook de in leer afgewerkte duwstang kan in 5 hoogtes versteld worden. De wagen is eenvoudig in te klappen tot een klein pakketje. De reiswieg(en) is geschikt vanaf de geboorte, de wandelwageninzet(ten) is te gebruiken vanaf 6 maanden tot een gewicht van 15 kg per zitje (30 kg totaal). 59cm breed, gewicht van 13,5kg, voor meer uitleg zie video. De Egg tandem versie is inclusief  adapter om 2 reiswiegen, 2 wandelwageninzetten of een reiswieg + wandelwageninzet tegelijk op het onderstel te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This