Tram in, tram uit, trapje op trapje af. Voor alle ouders die druk zijn met “buggylogistiek”: de 10 beste gadgets voor je kinderwagen van Littles List voor ELLE MAMA . Uiteraard heel veel zelf getest en beoordeeld! Om dat gesjouw en getrek met die wagens toch net iets aangenamer te maken. Voor alle moms & dads on the go! 

N°1

Kinderwagen buggy haak Luvion

Luvion is opgericht door twee technische broers – en jonge vaders -, die gewoonweg begonnen zijn met het ontwerpen van babyproducten die zij zelf noodzakelijk en handig vonden en die nog niet verkrijgbaar waren. Dit pakte goed uit. Deze strollerhook is namelijk het perfecte product voor iedere ouder. Altijd een plek om je (extra) tas aan te hangen. Klik de robuuste haak aan de stang van je kinderwagen en hang er alle tassen aan (let op: niet topzwaar maken!). Het rubberschuime antislip laagje zorgt ervoor dat de haak mooi op z’n plek blijft. Gemaakt van duurzaam aluminium. Ook verkrijgbaar in de kleur roze en blauw.

N°2

Winter Dooky van fleece

Geen gedoe meer met hydrofiele doeken en lakentjes. Bevestig de Dooky met de bijgesloten ringen aan de Maxi-Cosi, kinderwagen of de buggy om je kindje te beschermen tegen zon, regen, wind, kou en aan een overkill aan prikkels. Fijn dat je de Dooky ook kunt oprollen door het klittenband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe ver de doek voor je wagen hangt. Verkrijgbaar in wit, crème en zwart. Voor een filmpje zie hier.

N°3

Kees cupholder warm en koud

Omdat moeders ook aan zichzelf moeten blijven denken! Perfect voor een latte on the go maar natuurlijk ook voor de melkfles van je kleine. De Kees cupholder is eenvoudig door klittenband aan iedere kinderwagen te hangen en houd drankjes binnen handbereik warm of koud. Met twee kleine zakjes voor het snel opbergen van bijvoorbeeld je mobiel dus einde tijdperk grabbelen in je grote luiertas.

N°4

Led lichtje OkieDog Clipix

Gezien en gezien worden! Veilig wandelen op de weg dankzij deze ‘zaklamp’ met LED-licht en basisklip. Snel te bevestigen en met één klik te verwijderen. Past op bijna elke kinderwagen.

N°5

Opvouwbare kinderwagentas Elephant & Apple

Ga er maar aan staan: een bos bloemen of choco cake vervoeren tijdens een wandeling met je kleine in de wagen. Elephant & Apple biedt uitkomst! Deze tas is bedoeld voor lichte dingen die je veilig wilt vervoeren (tot twee kg). De tas is oprolbaar dus hangt niet in de weg als je deze niet gebruikt. En heb je extra ruimte nodig dan is het in een mum van tijd uitgevouwen. De Elephant & Apple Bag heeft de Plus X Award 2015 is ontvangst genomen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Geschikt voor alle kinderwagens en buggy’s. Zie hier het filmpje.

N°6

Buggyguard stroller lock

Het ideale hulpje! Dit slot voorkomt dat je kinderwagen verdwijnt als je even bij de winkel of bij school naar binnen moet en het niet handig (of mogelijk) is om de buggy mee te nemen. De buggyguard is makkelijk aan je buggy vast te maken. Door het gebruik van een cijferslot heb je ook niet de kans om een sleutel kwijt te raken. Met handig uitrekbaar staaldraadje van 80 centimeter voor om een paal of hek. Kijk voor het filmpje hier.

N°7

Handvat Tagalong

Altijd een hand tekort? Tagalong is een extra handje wat aan iedere kinderwagen bevestigd kan worden. Het geeft je kindje een stevig en veilig houvast, terwijl hij of zij naast de kinderwagen genoeg afstand heeft tot de wielen. Zo hou je zelf je handen vrij en kun je veilig op pad! De Tagalong laat zich ook heel erg fijn combineren als extra handvat in combinatie met gebruik van de meerijdstoeltjes Kid-Sit of Bugaboo comfort! Tagalong is verkrijgbaar in de kleuren oranje, paars, blauw, zwart, en rood, zo past er altijd wel een bij je kinderwagen.

N°8

Voetenzak Elodie

In deze hippe Elodie Details Guilded Grey voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen kou en wind. De voetenzak heeft een handige rits aan de zijkant en openingen voor een vijfpuntsgordel, zo zit je kindje veilig in de kinderwagen. Te gebruiken in de meeste kinderwagens. Elodie kan in de wasmachine. Geschikt vanaf zes maanden tot drie jaar. Tip: ook de voetzak met luchtig dons van Elodie is een aanrader.

N°9

Meerijdplankje Englacha 2-In-1 Junior X Rider

Een topper uit de VS en echt een heel fijn meerijdplankje. Op dit plankje kan je kindje zowel zittend als staand meerijden met de kinderwagen. Wel zo veilig: mochten ze in slaap dommelen als ze zitten dan is veiligheid gegarandeerd door de vijfpuntsgordel. Past op bijna elke kinderwagen. Zie voor meer info hier het filmpje.

Let op: mocht je rem in het midden zitten en het meerijdplankje de rem blokkeren, dan is dit meerijdplankje van Be Cool een goed alternatief.:

€128 koop mij via amazon.co.uk

N°10

De Swaddle Clipp

Bye bye wasknijpers en gedoe. Magneetstrips waarmee je makkelijk en fijn een hydrofiele doek kunt vastzetten aan de kap van de kinderwagen, ideaal! Jij blij, je kleine blij, want die is mooi beschermd tegen zon, regen en wind. Geschikt voor vrijwel ieder kinderwagenmerk.

Pin It on Pinterest

Share This