Dit jaar vieren we Kerst in het zonnetje

 

Ben jij ook zo iemand die zich in juni al verheugt op Kerst? Word jij ook zo vrolijk van kerstliedjes op de radio? Of luister je stiekem het hele jaar door naar kerstliedjes? Is Sinterklaas nog niet vertrokken, maar wordt evengoed de kerstboom al opgetuigd?

Dat heb ik dus allemaal niet….

Ik weet ’t, ik ben waarschijnlijk enig in mijn soort, maar ik heb het gewoon niet zo op Kerst. Ik ben dol op mijn familie, ook op mijn schoonfamilie, maar op een of andere manier heeft Kerst altijd iets stressvols voor mij. Mijn moeder is licht ontvlambaar omdat ze het eigenlijk allemaal te druk vindt, wat niet echt sfeerbevorderend is, ik heb zelf altijd last minute cadeau stress, het wordt iedere avond te laat, ik eet te veel, ik vind het te koud en te lang donker… Kortom: ik ben dus gewoon niet zo’n wintermens.

 

Ieder jaar weer roep ik ‘Volgend jaar gaan we het anders doen!’. En nu voeg ik eindelijk daad bij woord. We hebben geboekt hoor: we gaan deze Kerst naar de zon!!!

En ik heb nu al voorpret. Ben in mijn hoofd al aan het bedenken wat ik moet pakken. Want met twee kleine koters kan ik maar beter goed voorbereid zijn. Niet dat we zoveel nodig zullen hebben daar. Wat zwemspullen en ik ben er al grotendeels. Maar hoe bizar dat ik in deze herfsttemperaturen überhaupt nadenk over zwemspullen! Maar wat moet, dat moet 😉

UV kleding voor kinderen bij Stoerekindjes.nl is trouwens een aanrader. Daar heb je dus de perfecte zomer gear. En voor de jongste, die nog vol in de luiers zit, heb ik de perfecte wasbare luier gevonden. Wil je weten waar? Heel eenvoudig. Bestel je wasbare luiers online, zo simpel is. En zo struin ik heel wat sites af en neemt mijn voorpret toe met de minuut. Heb geen medelijden met mij hoor! Ik houd mezelf wel bezig de komende weken. 😉

Als de zon niet naar ons komt, gaan wij wel naar de zon toe!

Pin It on Pinterest

Share This