De belangrijkste baby- uitzet

Hiep hiep hoera: jullie krijgen een baby. Een hele mooie, maar vooral ook spannende tijd is nu aangebroken. Ben je in de veilige fase aangekomen (na de bekende drie maanden) dan kun je rustig gaan shoppen voor jullie prinsje of prinsesje. Natuurlijk is er een hele lijst met spullen die je nodig hebt voor je kleintje, die natuurlijk even zo belangrijk zijn voor als het moment daar is, maar dit lijstje betreft de grote, wat duurdere aankopen die je niet alleen voor dit kindje zal gebruiken, maar ook voor alle kindjes die er (eventueel) nog na komen. Denk hierbij aan:

  • De kinderwagen: een aankoop die heel erg persoonlijk is. Het ligt er natuurlijk aan waar je naar op zoek bent. Woon je op een bovenwoning, dan is het handig om een kinderwagen te nemen die je makkelijk kunt ophangen. Ga je voor een hip design, dan is een Joolz kinderwagen een wagen die je kunt overwegen. Ben je van plan altijd boodschappen te gaan doen met de kinderwagen, dan is een te brede kar niet handig. Niet alle kinderwagens zijn even handig om een winkel, tram of cafeetje binnen te lopen.
  • En dan natuurlijk alles voor het kamertje: welk ledikantje kies je? En neem je daar een passende commode bij? Weet dat je een babykamertje op tijd moet bestellen, want vaak is de levertijd minimaal zes weken. En je weet natuurlijk niet precies wanneer je kindje van plan is om te komen.
  • Ook de box is een essentieel product om op tijd aan te schaffen. Onze baby’s hebben ongeveer de helft van hun babyleven in de box gelegen. Het is natuurlijk helemaal aan jullie of je voor een witte ronde of vierkante box wil gaan of juist voor een klassieke, donkerbruine box. De box kun je opleuken met een lekker dik boskleed. Die bestaan natuurlijk in alle kleuren en maten. Je moet kiezen wat bij jullie huiskamer past.
  • En last… but zeker not least.. de autostoel voor je baby. Ook dit is weer persoonlijk. Al is de Maxi-Cosi nog steeds favoriet bij veel ouders, het is de moeite waard om verder te kijken naar wat precies bij jullie past.

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE

Pin It on Pinterest

Share This