De belangrijkste baby-uitzet

Hiep hiep hoera: jullie krijgen een baby. Een hele mooie, maar vooral ook spannende tijd is nu aangebroken. Ben je in de veilige fase aangekomen (na de bekende drie maanden) dan kun je rustig gaan shoppen voor jullie prinsje of prinsesje. Natuurlijk is er een hele lijst met spullen die je nodig hebt voor je kleintje, die natuurlijk allemaal belangrijk zijn voor als het moment daar is. Dit lijstje betreft o.a. de grote, wat duurdere aankopen die je niet alleen voor dit kindje zal gebruiken, maar ook voor alle kindjes die er (eventueel) nog na komen. Denk hierbij aan:

  • De kinderwagen: een aankoop die heel erg persoonlijk is. Het ligt er natuurlijk aan waar je naar op zoek bent. Woon je op een bovenwoning, dan is het handig om een kinderwagen te nemen die je makkelijk kunt ophangen. Ga je voor een hip design, dan is een Joolz kinderwagen een wagen die je kunt overwegen. Ben je van plan altijd boodschappen te gaan doen met de kinderwagen, dan is een te brede kar niet handig. Niet alle kinderwagens zijn even handig om een winkel, tram of cafeetje binnen te lopen.
  • En dan natuurlijk alles voor het kamertje: welk ledikantje kies je? En neem je daar een passende commode bij? Weet dat je een babykamertje op tijd moet bestellen, want vaak is de levertijd minimaal zes weken. En je weet natuurlijk niet precies wanneer je kindje van plan is om te komen.
  • Ook de box is een essentieel product om op tijd aan te schaffen. Onze baby’s hebben ongeveer de helft van hun babyleven in de box gelegen. Het is natuurlijk helemaal aan jullie of je voor een witte ronde of vierkante box wil gaan of juist voor een klassieke, donkerbruine box. De box kun je opleuken met een lekker dik boskleed. Die bestaan natuurlijk in alle kleuren en maten. Je moet kiezen wat bij jullie huiskamer past.
  • En last… but zeker not least.. de autostoel voor je baby. Ook dit is weer persoonlijk. Al is de Maxi-Cosi nog steeds favoriet bij veel ouders, het is de moeite waard om verder te kijken naar wat precies bij jullie past.

Maaarrrrr…

Omdat al die aankopen een stevige duit kosten, is er zo’n TOP optie!! Baby Exchangerie. Want veel producten gebruik je maar tijdelijk. Én zijn super duur in aanschaf. Baby Exchangerie is een initiatief van Julie.

“Toen ik zelf kinderen kreeg schrok ik van de hoeveelheid marketing die op je af komt. Van een heel aantal producten wordt verteld dat je die nodig hebt, maar die je achteraf niet of weinig blijkt te gebruiken. Een paar maanden nadat de baby geboren was stond alweer de helft in de opslag. Had ik me daar nu zo druk om gemaakt en zoveel geld aan uitgegeven? Ik had die tijd en aandacht veel liever besteed om me voor te bereiden op het moederschap en de baby in mijn buik.”

En zo is het idee voor de Baby Exchangerie geboren: een plek waar als je ouder advies krijgt over de producten, geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en staat en het ook nog eens thuis geleverd krijgt. De missie: zwangere vrouwen en aanstaande ouders volledig ontzorgen. In plaats van tijd, geld (en stress!) te besteden aan babyspullen, kun je ontspannen en aandacht geven aan jezelf en de baby.

Baby Exchangerie geeft graag advies over wat je wel en niet nodig hebt én kunnen dit direct voor je regelen! Door de spullen na gebruik weer door te geven aan de volgende baby willen we bijdragen aan een duurzamere wereld.

Je kunt zodoende bij Baby Exchangerie producten leasen. Zo heb je bijvoorbeeld voor maar 50,- al een baby-pakket? Maar ook voor andere leeftijdsgroepen kun je bij Baby Exchangerie terecht. Hoe het werkt?

  • Kies de producten die je wilt leasen. Baby Exchangerie biedt de mogelijkheid te kiezen uit zowel nieuwe als gebruikt​e producten. 
  • Ontvang de producten op het gewenste moment in huis​.
  • Stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt​. 
  • De uitzet wordt gereinigd en gecheckt voordat het naar de volgende baby gaat

Als je het ons vraagt is dit hét idee van het jaar. Helemaal anno nu.

Pin It on Pinterest

Share This