Top 5 leukste en veiligste zwembenodigdheden

Met dit weer wil je natuurlijk niks anders dan in een zwembad dobberen of pootje baden in de zee. Een groot genot voor kinderen, maar tegelijkertijd het grootste gevaar. Zorg dat je – zolang hij nog geen diploma’s heeft – altijd waterveiling rondloopt en dan nóg mag je hem geen seconde uit het oog verliezen.

 

 

 

Maar voor welk product kies je? Wij zochten het voor je uit:

1.Gun je kind het plezier en de veiligheid van deze revolutionaire zwembandjes van Sevylor. Je kindje draagt de Puddle Jumper Deluxe Zwembandjes comfortabel om zijn armpjes en borst. De Puddle Jumper zwembandjes zijn extra veilig omdat ze niet alleen bij de armen, maar ook bij de borst ondersteunen. De zwembandjes zijn zo ontworpen dat je kind geen kopje onder gaat. Naast comfortabel en veilig zijn de zwembandjes ook nog eens erg leuk! De bandjes zijn verkrijgbaar in 4 mooie kleuren en leuke designs. Je kind voelt zich gelijk als een eend, piraat, dolfijn of haai in het water!

 

€ 29,28 koop mij bij bol.com

2.Waarschijnlijk hebben jullie deze zelf nog gedragen. Deze opblaasbare zwembandjes van Beco staan voor hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Door het gelamineerde folie, de dikte en de veiligheidsventielen zijn ze extra veilig. De oranje kleur zorgt dat je kindje goed opvalt!

 

€ 8,49 koop mij bij bol.com

3. Ideaal voor kindjes tussen de 6 maanden en 1 jaar oud. Lekker dobberen in het zwembad. Veilig vanwege de twee luchtkamers en de veiligheidsventielen. Blijf er wel altijd bij als ouder en smeer je kindje extra goed in!

€11,85 koop mij bij bol.com

4. Ideaal voor kindjes die al een beetje willen leren zwemmen. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar (15kg-30kg). Door het zwemtuigje met opblaasbaar buikstuk en de gemakkelijke veiligheidsgordel met clipsluiting kan het kind niet onderuit zakken of kantelen. Ouders hoeven dus niet continue hun kind vast te houden. Blijf er natuurlijk wel altijd bij!

€17,99 koop mij bij bol.com

5. Een alternatief voor bandjes of een zwemband: een zwemvest. Super leuk en handig ter ondersteuning voor het leren zwemmen en vertrouwd laten raken met het water. Het zwemvest is geschikt voor kinderen van 1-3 jaar. Het Waimea Little Dragon zwemvest heeft een band tussen de benen met een verstelbare kliksluiting. Misschien moeten ze even wennen, maar al heel snel hebben ze niet eens meer door dat ze een zwemvestje dragen.

€21,99 koop mij bij bol.com

Heel belangrijk om te weten als ouder:

Verdrinking en secundaire verdrinking

 

Pin It on Pinterest

Share This