“Het regent, het regent, de pannetje worden nat…” De zomer is voorbij, het weer gaat alle kanten op. Van zonnig naar sompig. Nou is regen en wind niet het fijnste weer om met je kleintje naar buiten te gaan, maar we kunnen het wel fijner én leuker voor je maken! Daarom een Top 5 van de leukste en handigste herfstkleding voor echte buitenkinderen.

N°1 

Bergstein regenlaars

Dit vrolijke regenlaarsje dat in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is een echte klassieker. Handgemaakt van soepel natuurrubber, met een heerlijk voetbed en katoen gevoerd heeft dit degelijke maar o zo mooie laarsje haar diensten door de jaren heen wel bewezen. Er is slechts één gevaar: je kind wil nooit meer iets anders aan zijn of haar voeten.

€29,99 koop mij via www.bol.com

N°2

Playshoes regenjas

Deze jasjes transformeren je kind niet alleen in een brandweerman of lieveheersbeestje, ze houden je mini gegarandeerd drupvrij. On top of that zitten er ook nog eens veilige reflecterende strips op de jasjes, zodat je kleintje zelfs in het sombere, gure weer niet zomaar over het hoofd gezien kan worden. Toch een veilig idee!

€33,95 koop mij via www.bol.com

N°3

Kidorable paraplu

Onder moeders paraplu. Liepen eens twee kindjes, Hanneke en Janneke, dat waren dikke vrindjes…” Kun jij je nog herinneren hoe trots je als kind was als je je eigen paraplu had? Een paraplu, helemaal voor jou alleen. En dan heeft Kidorable echt de leukste exemplaren. Een kikker, een haai, een dino… stuk voor stuk showstelers.

€19,90 koop mij via www.bol.com

N°4

Kidorable waterdichte tas

Niet alleen je kindje wil je droog en wel van A naar B verplaatsen, ook zijn of haar bagage moet natuurlijk droog op de plaats van bestemming aankomen. Kidorable heeft de leukste kindertassen gemaakt van PVC (waterdicht), met allerlei handige vakjes en verstelbare schouderbanden (dus ze kunnen er mooi in groeien) die dat klusje mooi kunnen klaren.

€26,99 koop mij via www.bol.com

N°5

King Mungo regenponcho

Voor alle mini superhelden en -heldinnen zijn er de poncho’s van Kind Mungo. Deze lichtgewicht poncho’s zijn makkelijk op te vouwen en in bijgeleverd zakje te stoppen, zodat de andere spulletjes in de tas lekker droog blijven. Als je deze standaard in je tas of die van je kindje stopt, word je nooit meer verrast door een regenbui.

€16,16 koop mij via www.bol.com

Pin It on Pinterest

Share This