Een minichair, check! Een slaaptentje, check! Frutselprutselknutselenboeken, check! Zie hier 10 extreem handige producten voor op reis met je kinderen. Opdat het maar de meest relaxte vakantie ooit mag worden. Selected door Littles List voor ELLE MAMA


 

N°1

WEKKER REISVARIANT, KIDSLEEP

Uitslapen op vakantie? Hoe heerlijk is dat! Met deze wekker laat je kinderen eenvoudig zien wanneer het tijd is om op te staan maar ook wanneer het nog veel te vroeg is om uit bed te komen. De klok heeft twee plaatjes: een slapend en een wakker schaapje. Stel de tijd in dat het wakkere schaapje wordt verlicht, en je kind weet dat het dan op mag staan. Hadden we zelf kunnen bedenken.

N°2

DUUKIES BEACHSOCKS

Een summer essential voor iedere waterrat! Met een paar van deze funky beachsocks blijven de voetjes beschermd tegen de brandende zon, het hete zand en scherpe schelpjes en steentjes. De sokken drogen snel en zijn gemaakt van een zachte stof. Verkrijgbaar in zes designs.

N°3

FRUTSELPRUTSELKNUTSELEN OP REIS

Bang dat ze zich gaan vervelen op reis? Of om de mooie momenten snel te vergeten? Dan is dit reisdagboek dé oplossing. Neem Frutselprutselknutselen mee in de reiskoffer en ga aan de slag. Het boek staat vol originele en gekke doe-opdrachten die je stimuleren om creatief bezig te zijn. Na de reis heb je dan meteen een fijn herinneringsboek boordevol lijstjes en gekke foto’s. Gemaakt door LABOR, een groep beeldende kunstenaars.

N°4

DE VAKANTIE BEGINT IN DE AUTO, BREAKZY

Breakzy is een app die inzicht geeft in de kwaliteit van duizenden stopplaatsen op weg naar je vakantiebestemming. Door middel van de
reviews die gebruikers geven aan stops onderweg, zoals restaurants, rust- en overnachtingsplaatsen, wordt er een database gecreëerd met ratings per stop. Met behulp van de filter vind je onder andere een speeltuin, restaurant, babyverschoonplaats, hotel of waterval op maximaal 10 km afstand van de snelweg. Zo vind je altijd een stopplek die bij je past en begint de vakantie voor alle Nederlanders al onderweg en niet pas op de eindbestemming. Wel zo fijn als je een lange autoreis met kinderen op de planning hebt staan!

N°5

SLAAPTENTJE, DERYAN

Licht, compact en makkelijk: ideaal voor een vakantie of logeerpartij, deze zilveren tent. In een handomdraai op te zetten. Inclusief dekbedje, zelf opblaasbare matras (2,5 cm) en draagzak. 50% UV-werend en met muggengaas.

N°6

ME FINDER WATCH, ANY KID

Dit awardwinnende product is een digitale polsband waar je tot vijf telefoonnummers in kunt opslaan. Eén telefoonnummer kan standaard getoond worden: het nummer van diegene waar je kind op dat moment mee op stap is. Perfect voor op reis! Kijk hier hoe het werkt. Gemaakt van zacht kunststof met een toonplaat van 4.5 cm.

N°7

OPBLAASBAL WERELDBOL

Ga op zoek naar alle plekken van de wereld! Leuk om mee te spelen maar ook mooi als globe in de kinderkamer. De bal is 26 cm in doorsnede.

N°8

OPVOUWBARE SLAAPZAK ANTWERP, KOEKA

Fijn voor thuis maar vooral de ideale slaapzak voor op vakantie en voor een logeerpartijtje. De slaapzak kan in drie verschillende standen/maten geklikt worden en kan opgevouwen worden tot een kussen. Hij heeft twee ritsen aan beide zijden zodat je kleine er makkelijk in en uit kruipt. Vanaf 2,5 jaar, kan in de wasmachine, en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

N°9

SIPSNAP TOT & KID, DOUBLE/DOUBLE

Hoera voor SipSnap Tot én Kid; een buigzaam dekseltje waarmee je van elke beker een tuitbeker maakt. Er zijn twee varianten: een tuit of een gaatje waar je een rietje in stopt dat je om iedere beker kunt vormen. Geen geknoei, gemaakt van veilige siliconen. Zie hier hoe het werkt. Ook handig: vaatwasbestendig en je kunt ze uitkoken.

TOT TUIT en KID RIETJE

N°10

MINICHAIR, MINI MONKEY

Minichair maakt van iedere stoel een kinderstoel. Drie verstelbare banden komen aan de achterkant van de stoel samen in een driepunts-gesp. Veilig, stabiel en flexibel. Gemaakt van katoen en kan in de wasmachine. Hier kun je zien hoe het werkt.

Pin It on Pinterest

Share This