Stagiair(e) gezocht

Stagiaire gezocht voor Littles List

LITTLES LIST zoekt per direct een enthousiaste stagiair(e)!

Beheers jij WordPress (thema Divi) en wil jij stage lopen bij een jonge en groeiende onderneming? Lees dan verder.

Littles List is een informatieve lifestyle website voor ouders met weinig tijd (en slaapgebrek), die handige, fijne en mooie spullen voor hun kind(eren) zoeken. Je vindt er – in hitlijsten – de beste en leukste baby- kinderproducten. Littles List weet wat moderne ouders willen en haalt voor hen de krenten uit de pap op het gebied van interieur, verzorging, eten, reizen en cadeaus. De website wordt vanuit Amsterdam en Amersfoort (en menig café!) gerund door Joep, Sophie en Fee.

Werkzaamheden

Tijdens je stage nemen we je mee in alle ins & outs van Littles List. De focus ligt op het uploaden en schrijven van (nieuwe) artikelen in ons WordPress thema Divi. Je denkt mee over producten, hitlijsten, samenwerkingen en exposure op social media. Het bezoek aan beurzen en meegaan naar afspraken en pr events valt ook binnen de stage. Zelf kinderen hebben is zeker geen vereiste 😉 maar je moet wel blij worden van het zoeken naar de kerst op de (kinder)taart!

Skills

  • Volledige kennis en beheersing van WordPress (Divi)
  • Foutloos Nederlands kunnen schrijven ofwel: een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Creatief met tekst en beeld en in staat de tone of voice van Littles List aan te nemen
  • Op de hoogte zijn van wat er speelt op mediagebied, zowel on- als offline

En verder

We zoeken iemand per direct en voor een nader te bepalen periode. Belangrijk is dat je enthousiast, representatief, initiatiefrijk en sociaal bent, en binnen ons team past. Werkplek- en tijden zijn in overleg flexibel in te delen. Hoogte van de stagevergoeding is afhankelijk van het aantal werkdagen.

Is deze stage echt iets voor jou? Mail dan je CV, foto en motivatiebrief o.v.v. Stage Littles List naar info@littleslist.nl

 

 

Wat vind jij van deze (hit)lijst?

*

logowww

100 sites to surf, 1.000 buttons to click and 10.000 things to do... Stop!

Let us do the selecting so you can enjoy your kids.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE