N°1

MOOZLE

Moozle is een klein familiebedrijf dat sinds 2007 Tipi tenten maakt. Inmiddels is het merk gegroeid en kun je Moozie tenten zelfs in grote design magazines spotten. Wereldwijd worden Tipi tenten online bij dit bedrijfje besteld. En wij begrijpen waarom: alles is mogelijk. Kies zelf je maat, kleur, patroon, stokken en creeer je eigen geweldige tent.

N°2

TIPI TENT LITTLE NOMAD

Hebben! Deze Tipi tent van Little Nomad is gemaakt van enkel natuurlijke producten (100% katoen en hout). Opvallend zijn de leuke, gekleurde stokken aan de uiteinden. Dat wordt een fijn plekje voor een onverwachts middagdutje. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en varianten. Fijn: kan in de wasmachine (30 graden)! Gemaakt in Polen.

N°3

KIDSDEPOT TIPI TENT

Een vrolijke tent met ruitjes patroon. De bovenkant van de tent wordt vastgemaakt met een koord. Deze Tipi kan dicht met behulp van touwtjes. En is de tent vies? Geen probleem, kan gewoon in de wasmachine! Verkrijgbaar in 3 kleuren – mintgroen, lichtblauw en roze, en dus voor jongens en meisjes. 140 x 165 cm.

N°4

HOLI MOLI TIPI TENT

Holymoly wat een leuke spullen. De twee dames achter dit merk delen hun interesse voor accessories en Native American culture. En gelukkig hebben ze ook Tipi tenten in hun assortiment, meerdere zelfs. Via Etsy verkopen ze prachtige exemplaren, inclusief houten stokken, een katoenen opbergzak, struisvogelveren voor op de top en een katoenen kleedje voor op de grond. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.120 x 160 cm.

€145 koop mij via etsy.com

Helaas is deze tent niet meer verkrijgbaar zie NR 8 als alternatief.

N°5

VILAC TIPI TENT

‘Oehhh Oehhhh’ wat mooi zegt de Indiaan! Met een veer op je hoofd en streep op je wang ben jij het echte Opperfhoofd. Deze Indianentent is 1.70 cm hoog en heeft een doorsnede van 1 meter. De illustraties zijn van Nathalie l’Ete, een Parisienne die vintage mixt met oude gravures van bloemen en dieren. Mooi voor binnen- en buiten maar liever niet in de regen laten staan, daar houden indianen ook niet van. Gemaakt van canvas en hout.

N°6

NOBODINOZ TIPI TENT

Nobodinoz? Wij wel! Dit Spaanse kindermerk uit Barcelona is verantwoord hip. Onder deze Tipi’s sterrenhemel wil ieder kindje spelen. De speeltent is gemaakt van stevig katoen, de stokken zijn van beukenhout. Voor klein en groot: de tent is maar liefst 1.82 hoog en heeft een doorsnede van 1.28 cm.

N°7

WIGWAM

Geschikt voor binnen- en buiten! Met deze wigwam is er dus het hele jaar door speelplezier. De tent is makkelijk in elkaar te zetten met de houten stokken en katoenen boordjes. Een wigwam voor kleine avonturiers! 137 x 183 cm. Verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

N°8

Tipi tent Gray Label

Hebben! Deze Tipi tent van Gray Label is gemaakt van hout en ecologisch katoen. Geen toeters en bellen maar gewoon een hele stoere tent. Het schapenvachtje is exclusief maar koop je er makkelijk los bij (tip: Ikea, markt). Een fijne plek voor een onverwachts middagdutje. Verkrijgbaar in crème. Kan in de wasmachine. 175 x 100 cm

Pin It on Pinterest

Share This