N°1

KLEINZWART MEEGROEI LEDIKANT

Deze bijzondere meegroei ledikant komt van twee jonge Nederlandse ontwerpers en is populair onder bekende Nederlanders. Van baby, dreumes tot peuter: door de verstelbare bodem en het extra meegeleverde zijpaneel gaat dit ledikantje jaren mee. In tegenstelling tot veel andere ledikantjes zijn deze gemaakt van massief hout. Je kiest zelf de houtsoort (bijvoorbeeld prachtig walnoot), vervolgens wordt het bedje handgemaakt en voorzien van een uniek eigen nummer. Dit kan je oprecht een exclusief bedje noemen. Alle prijzen zijn inclusief bezorging en veilig matrasje. Trouwens, voor mooie luiertassen van de hand van deze ontwerpers moet je hier zijn.

N°2

SEBRA MEEGROEIBED KILI

Hip & handig! Prachtig ledikant/juniorbed van het merk Sebra dat met je kind meegroeit van de geboorte tot circa 7 jaar. Een echte eye-catcher voor in de baby- en kinderkamer. Het bed is eenvoudig uit te schuiven naar een juniorbed, met extra poten eronder voor de stevigheid. Het product wordt geleverd incl. matras en is voorzien van een uitwasbare katoenen hoes. Het matras kan je eerst gebruiken in het babybedje en als je het bedje als peuterbed gaat gebruiken heb je een extra inlegstuk zodat je een grotere matras hebt. Gemaakt van berkenhout en in meerdere kleuren te verkrijgen. Afmeting ledikant: L 110 cm, B  70 cm x H 90,5 cm. Afmeting juniorbed: L 150 cm x B 70 cm en H x 90,5 cm.

N°3

LEANDER MEEGROEIBED

Het Deense ontwerp van het Leander bedje is niet alleen prachtig maar ook zorgvuldig doordacht. Dit bed groeit mee met je kindje vanaf de geboorte tot ongeveer 7 jaar. Vier bedden in een! Het bed is te gebruiken als: ledikant van 70 cm x 120 cm; peuterbed met hoog of laag hoofd- en voeteneinde en juniorbed van 70 cm x 150 cm. Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch berkenhout. De functie en het ontwerp van het bed past zich aan naar gelang de behoefte en fantasie van je kindje.

N°4

OEUF NYC SPARROW BED

Een tijdloos babybed waar je kleine tot 6 jaar in kan slapen! Dit Sparrow babybedje van Oeuf is een klassiek design en kan van generatie op generatie worden doorgegeven. Een gemakkelijk te monteren babybed dat je na verloop van tijd kunt ombouwen tot een kinderbed. Bij aankoop van de ‘sparrow conversion kit’ (€210 apart te bestellen) kan je bengel tot 6 jaar genieten van zijn meegroei ledikant. Door het gebruik van de ‘kit’ kan je kindje zelf in en uit zijn bedje kruipen. Afmeting L 145 cm, H 92,5 cm en B 75 cm.

N°5

LEDIKANT BIRD & BERRY

Een waar design meegroei ledikant met minimalistische vormen. Het merk Kukuu heeft in dit ontwerp zachte kleuren gebruikt die zorgen voor een kinderlijke sfeer. Als je kindje groter wordt kan 1 van de zij elementen eruit en vervangen worden door de handige inzetstukken (meegeleverd), waardoor het bedje gebruikt kan worden als peuterbed. De lattenbodem van het babybedje is verstelbaar in 2 standen. De materialen zijn eco-bewust en robuust. Gemaakt van berkentriplex in combinatie met gekleurde MDF elementen. Inclusief matras! De matrashoes is gemaakt van 100% katoen en heeft een rits waardoor hij eenvoudig afgenomen kan worden. Afmetingen bedje L 137 cm, B74 cm, H93 cm. Het matras is 70 bij 120 cm.

N°6

ZEBRA BASIC LEDIKANT Nine-to-Nine

Dit prachtige meegroei ledikant is van het trendy Deense merk Nine-to-Nine. Het babyledikant heeft een speels accent door de asymmetrische spijlen. Door de meegeleverde lage houten inzetstukken kan het ledikant gemakkelijk worden omgezet in een junior-bed. De lattenbodem is in 2 hoogtes verstelbaar. De zijpanelen zijn gemaakt van 28 mm dik MDF met houten, ronde spijlen, afgewerkt met een witte laklaag. Het hoofd- en voeteneind zijn gemaakt van 20 mm dik MDF, afgewerkt met een witte laklaag. De lattenbodem is gemaakt van berkentriplex. Matrasmaat 120 x 60 cm (matras niet inbegrepen). Afmeting: L 123,8 cm, B 65,5 cm en H 96 cm.

N°7

Flexa babybed 5-in-1

Het babybed 5-in-1 uit de Flexa Baby collectie is gemaakt van beukenhout in de kleur wit. Het bed is ontworpen zodat de bedbodem gemakkelijk in hoogte verstelbaar is, waardoor het kan worden gebruikt door hetzelfde kind vanaf de geboorte tot de peuter/kleuter leeftijd. Het bed groeit mee met je kindje. Voor kinderen van 4 jaar kunnen alle zijdes van het ovale bed verwijderd worden: er blijft een junior boxspring over. Afmetingen L 145 cm, B 75 cm en H 88 cm. Het babybed wordt geleverd exclusief matras.

N°8

Ledikant Nobodinoz

Tijdloos babybed waar je kleine tot 6 jaar in kan slapen! Dit grijze babybedje van het hippe Spaanse merk Nobodinoz is design op en top en kan van generatie op generatie worden gebruikt. Een gemakkelijk te monteren babybed dat je na verloop van tijd kunt ombouwen tot een kinderbed. Bij aankoop van de ‘Nobodinoz evolutive kit’ kan je kind tot 6 jaar genieten van zijn bed. Tegen die tijd kan hij zelf uit zijn bedje kruipen. Afmeting: L 152.5 cm, B 75 en H 92 cm.

€690 koop mij via tomenlilly.nl

Ledikant uit te breiden naar juniorbed met de Nobodinoz evolutive kit:

€175 koop mij via tomenlilly.nl

Pin It on Pinterest

Share This