Expert Floor van den Broek

Georganiseerd stapelen is Floor van den Broek welbekend. Zelf moeder van 3 kinderen met als achtergrond de Design Academy en veel werkervaring als interieur-ontwerper, kun je je interieur-ontwerp en het bijbehorende projectmanagement wel aan Floor overlaten.Voor meer informatie zie haar website WIJSAMEN.

Met haar inventiviteit en creativiteit weet ze alles goed georganiseerd tot een ‘wow’ resultaat te brengen. Omdat haar 3 kinderen samen in één kamer op hun kleine woonboot slapen heeft Floor zich helemaal verdiept in stapelbedden. Dank Floor voor het delen van je insider tips, daar zijn we blij mee!

N°1

Deelbaar stapelbed

Cool stapelbed met 2 bedden boven elkaar en in de tussenruimte is een leuke ‘bibliotheek’ gemonteerd. Weinig vloerruimte? Dan is dit een top bed. Bovendien is deze versie deelbaar zodat je het eenvoudig kan ombouwen tot 2 eenpersoonsbedden. De boekenplank kan dan apart aan de muur worden gehangen. Alle meubelen worden met de hand gemaakt in het atelier van Mathy by Bols in de Belgische Ardennen. Verkrijgbaar in 21 vrolijke kleuren. Gemaakt van gelakt massief grenen (witte den), waarvan de natuurlijke nerven en lijnen van het hout zichtbaar blijven. Afmetingen: B94xH166xD209. Geschikt voor matrassen van 80cm breedte, bestaat ook in bredere versie van 90cm. Het stapelbed is tevens in een niet deelbaar model te krijgen.

N°2

Oeuf nyc perch

Dit elegante en tijdloze stapelbed met zijn grafische lijnen van Oeuf nyc staat mooi in elke kinderkamer. Een waar designstuk. Het volledige stapelbed bestaat uit elementen waardoor je zelf de opstelling kan kiezen. Het stapelbed is veilig door de vangrail op het bovenste bed. Het is mogelijk om aan het onderste bed ook een vangrail te monteren. Stapelbed opstelling : L:208 cm x H163,5 cm x D98 cm (155,4 cm met trapladder).

N°3

Stapelbed voor 3 Dominique

Weinig vloerruimte? Meerdere kinderen of regelmatig logees over? Dan is dit geweldig vrolijke stapelbed met 3 bedden boven elkaar een super idee. Floor heeft dit stapelbed in haar eigen woonboot. Ook dit bed wordt met de hand gemaakt in het atelier van Mathy by Bols (zie NO 1.). Elk stuk wordt speciaal naar de wens van de klant gemaakt. Het bed wordt met 3 afrolbare lattenbodems geleverd, excl. matrassen. Deze versie is geschikt voor matrassen van 90cm breedte maar bestaat ook in een smallere versie van 80cm. Verkrijgbaar in 21 kleuren. Materiaal: gelakt massief grenen (witte den), waarvan de natuurlijke nerven en lijnen van het hout zichtbaar blijven. Helaas geen stapelkorting hier maar als je 3 losse bedden bij elkaar optelt valt de prijs mee. Afmetingen: B104xH191xD210 cm.

N°4

Stapelbed Taylor

Een speels stapelbed met handige opberg-achterwand voor een fijne prijs! Taylor is een modern en praktisch stapelbed gemaakt van spaanplaat wit en grijs van kleur. De 2 matrasbodems zijn inbegrepen. Geschikt voor een comfort matras van 90×200 cm apart bij tebestellen. De overige maten zijn L209 cm x B132 cm x H165 cm (lxbxh). Als extra optie kan je er een bedlade (op wieltjes) bijkopen, handig om kleding en dekens in op te bergen. Tip bekijk ook het familie stapelbed. Dit grote stapelbed biedt ruimte voor 3 personen.  Eindelijk echte nachtrust; geen nachtelijke taferelen meer op zoek naar een slaapplaats op de grond naast je kleine en handig voor een logee.

N°5

LITS SUPERPOSÉS PILE

Laurette is een Frans merk dat meubels maakt met een knipoog naar de jaren ’60. En dat met een moderne twist, mede door het gebruik van eco vriendelijke materialen. De producten worden met de hand gemaakt en geschilderd met een mooie matte acrylverf. Milieubewust en veilig. Zo ook dit fantastische stapelbed. Het wordt moeilijk kiezen boven of onder slapen! Door de ronde vormen en het compacte formaat zal dit bedje voelen als een echt nestje. Het bed is er in 6 prachtige kleuren en heeft de afmetingen L 200 x B 100 x H 175. Het bed is geschikt voor matrassen van 90 x 200.

€1336 koop mij via nestkidsconceptstore.nl

Dit product is helaas niet meer verkrijgbaar

N°6

Stapelbaar bed Rolf Heide

Weer zo’n design eye catcher. Met de Stapeligge, een ruimtebesparend retro design bed, creëer je voor een logeerpartijtje in een handomdraai een comfortabele slaapplaats. Dit bed is zeer ruimtebesparend, praktisch en opvallend. Meerdere elementen kunnen op elkaar gestapeld worden. Meubeldesigner Rolf Heide schrijft sinds 1966 design geschiedenis, hij ontwierp in dat jaar de Stapellige. In 2014 is het bed opnieuw geïntroduceerd en aangepast aan de eisen van deze tijd: FSC gecertificeerd en formaldehyde vrij. Het demontabele bed bestaat uit 4 houtdelen, lattenbodems, matrassen en verbindingselementen. Verkrijgbaar in diverse houtsoorten en lakkleuren. Afmeting 90x190x23,5cm of 90x200x23,5cm. Ook verkrijgbaar als junior bed L140cm x B70cm x H23cm, maar dan gaat het bed wel minder lang mee. Advies van Floor: ‘Koop het liever op de groei.’

N°7

Easygrow stapelbed

Een om te bouwen stapelbed! Ideaal en handig voor gelijktijdig gebruik door baby’s en kinderen tot ongeveer 6 jaar. Floor: ‘Wil je dat het bed langer met je kindje meegroeit koop dan een groter bed en gebruik een bedverkleiner.’ Dit innovatieve stapelbed is ontworpen om ruimte te besparen en is ook heel praktisch voor 2 baby’s of kinderen die een kamer delen. Het bovenste bed kan op 2 verschillende hoogtes worden afgesteld.
Daardoor creëer je een grotere hoogte voor het onderste bed.
Gemaakt van beukenhout. Verkrijgbaar in wit en naturel-wit.
Meerprijs indien geheel in wit: €40. Wordt geleverd inclusief ladder, onderdelen voor montage en ombouwen, bevestigingsmaterialen én twee matrassen. Afmetingen ledikant: L145 x B70 x H146 cm (buitenmaten). Afmeting matrassen: 140 x 65 x 7 cm.

Pin It on Pinterest

Share This