Uit het ledikantje gegroeid? Dan is het tijd voor een nieuw bed! In een écht grote-mensen-bed verdwaalt je kleine peuter vaak nog een beetje, maar een juniorbed is weer (te) tijdelijk. De oplossing: het meegroeibed van peuter tot tiener! Dankzij het verstelbare frame (meestal tussen de 1.20 en 2 meter) groeit dit bed eindeloos met je kindje mee; het matras bestaat uit meerdere delen dus bij elke (grotere) stand voeg je simpelweg een deel toe.

Speciaal voor groeiende peuters selecteerden wij de fijnste meegroeibedden (vanaf 2 jaar). Ideaal! Nooit meer wennen aan een nieuw bed, en door de tijdloze stijl passen ze in elke slaapkamer. En, ook niet onbelangrijk: super duurzaam. Slaap en geef het weer door, dan gaat het bed nóg langer mee en dat is weer goed voor het milieu (en fijn voor je portemonnee).


N°1

ZWEEDS MEEGROEIBED – VINTAGE

Wij zijn dol op cherries en dus op unique pieces. Dit mooie, authentieke meegroeibed met warme witte kleur (ral 9010) is dan ook een terechte nummer 1. From Scandinavian with love; rechtstreeks geïmporteerd uit Zweden!
 Afmetingen: hoogte voor 123 cm, hoogte achter 92 cm, breedte 111 cm, lengte maximaal 213 cm. Let op: de bedjes op deze website zijn uniek en kunnen qua aanbod veranderen.

€295 KOOP MIJ VIA PRONKSEL.NL

Tip: mocht deze uitverkocht zijn kijk dan op webwinkel Rosa Rugosa, die ook vaak leuke, vintage bedden (en spullen) heeft.

N°2

KLEINZWART MEEGROEI LEDIKANT

Dit bijzondere ledikantje komt van twee jonge Nederlandse ontwerpers en is populair onder bekende Nederlanders. Van baby, dreumes tot peuter: door de verstelbare bodem en het extra meegeleverde zijpaneel gaat dit ledikantje jaren mee. In tegenstelling tot veel andere ledikantjes zijn deze gemaakt van massief hout. Je kiest zelf de houtsoort (bijvoorbeeld prachtig walnoot), vervolgens wordt het bedje handgemaakt en voorzien van een uniek eigen nummer. Dit kan je oprecht een exclusief bedje noemen. Alle prijzen zijn inclusief bezorging en veilig matrasje

N°3

UITSCHUIFBED – COMING KIDS

Handig: dit bed kun je uitschuiven maar heeft ook een ruime lade op wieltjes. Kom maar door met dat speelgoed! Het bed is gemakkelijk uit elkaar te schuiven, waarbij je het matras kunt aanvullen met een los matras stuk (apart te bestellen ). Het juniorbed heeft een matrasmaat van 90 x 150 cm en het éénpersoonsbed het gebruikelijke formaat van 90 x 200 cm. Het bed is gemaakt van wit MDF en heeft een zijdeglans-afwerking. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem.

N°4

MEEGROEIBED CALIN – PARISOT

Op zoek naar een neutraal, modern meegroeibed? Het eenpersoonsbed Calin volgt de groei van je kleine, waardoor er verschillende posities mogelijk zijn (90×140 cm – 90×200 cm). Voor iedere positie is er een matrasbodem. Het gebogen hoofd- en voetbord geeft dit bed net dat tikkeltje extra en zorgt voor geborgenheid. Dit maakt de overstap vanuit het kinderbedje eenvoudig. Gemaakt van kwalitatief spaanplaat.

N°5

MEEGROEIBED -WHKMP’S OWN

Nog zo’n fijn bed, gemaakt van grenen. Dit meegroeibed is op de kleinst mogelijke afmeting 90 x 140cm, de grootste ligmaat is 90 x 200cm. Het bed wordt geleverd met afstelbare lattenbodem. Exclusief matras!

N°6

TROGEN EN BUSUNGE – IKEA

Een fijn prijsje voor een fijn bedje van… Ikea, hoe kan het ook anders. De latten zijn gemaakt van massief hout en bieden een prima ondersteuning. Het designer bed Busunge heeft opvallende, ronde hoeken. Let op: de lattenbodem Sultan Lade is bij de prijs inbegrepen, het matras niet. Minimale lengte: 138 cm, maximale lengte: 208 cm en breedte: 90 cm.

N°7

NIDO BED – KRETHAUS

Dit (te) dure maar oh zo leuke meegroeibed is stijlvol en kan gebruikt worden op iedere leeftijd. In het bed past een matras van 90 x 165 cm en een matras van 90 x 190 cm. Nido wordt geleverd met drie boxen die gebruikt kunnen worden als opslag aan het voeteneinde. Wanneer het bed te klein is geworden kan je deze boxen weghalen en een verlengstuk aan het matras bevestigen. Het bed is gemaakt van natuurlijk Alder hout en wordt geleverd met drie witte boxen van verschillende maten. Het bed kan geleverd worden met matras en verlengstuk. Ook is het mogelijk om het hoofdeinde van het bed in afwijkende maten te bestellen. Kost wat, heb je wat!

Pin It on Pinterest

Share This