Voor alle kleinbehuisden, tweelingen of kamerdelers; de hoogslaper! De ideale manier om slim met ruimte om te gaan en het is natuurlijk gewoon erg leuk voor in de kinderkamer. Fijn om met je broertje of zusje je eigen kleine wereld te maken, gezellig samen onder het bed te spelen of te chillen. Littles List selecteert de leukste 7 hoogslapers van dit moment, kost wat, heb je ook wat want de hoogslaper is multifunctioneel en gaat heel wat jaartjes mee.


N°1

Hoogslaper Linus – Made

Ouders, opgelet… Vanaf nu zullen er waarschijnlijk meer logeerpartijtjes plaatsvinden en het komt allemaal door Linus. Deze hoogslaper heeft een praktische trap met een veilige instap, handig om nog snel even welterusten te wensen. Genoeg opbergruimte en bovendien met uitschuifbaar bureau, hoe fijn! Afmeting frame 111 x 198,6 x 109 cm. De passende matrasmaat voor deze hoogslaper is 90 x 190 cm.

€599 koop mij via made.nl

N°2

Casa Hoogslaper – Flexa

Bed, bureau, sofa en speelplek ineen! Deze hoogslaper  is er een met vele mogelijkheden. Behalve een slaapplek bevindt zich onder het een ruimte met een bureau, welke er eenvoudig afgehaald kan worden, het click-on bureau. Naast het bureau is er nog een bed welke ook ingeklapt kan worden, zodat er een sofagedeelte ontstaat. Voor het sofagedeelte bestaat er een matras (optioneel verkrijgbaar). In de module zit ook nog een opbergbox waarin allerlei spullen gelegd kunnen worden. Kortom, deze hoogslaper is een fijn, praktisch bed waarmee je jarenlang vooruit kan. Verkrijgbaar in 2 modellen: de Casa en de Casa classic. Afmeting Lengte: 210 cm, Breedte: 110 cm, Hoogte: 185 cm

€1130 koop mij via babypark.nl

De Classic Casa Hoogslaper van Flexa is te koop voor:

€1045 koop mij via babypark.nl

N°3

Julien Hoogslaper – Woood

Een kinderkamer is meer dan alleen een plek om te slapen. Je moet er ook kunnen spelen, dansen en huiswerk kunnen maken. Woood ontwierp de Julien serie met die gedachte in het achterhoofd. Met dit bed als slaapplek blijft er veel speelruimte over! Hoogslaper Juliën is een eigentijds bed met een bureau en een open kast voor leuke spulletjes of boeken. De robuuste trap is aan de linker of rechterzijde te plaatsen. De buitenafmetingen van de hoogslaper Juliën (incl. trap links of rechts geplaatst) zijn: H 179 x L 247 x D 97 cm. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit.

N°4

F bunk hoogslaper – Rafa kids

Deze hoogslaper met strak design is een statement in de kinderkamer. Gemaakt van Scandinavisch berkenhout waarbij niet overdadig veel materiaal is gebruikt en over ieder detail is nagedacht. Wat ons betreft is dat goed gelukt! Handig: met een trappetje aan beide kanten. Ook fijn zijn de combinaties die je kan maken met het A teen bed of het R toddler bed. F bunk bed is verkrijgbaar in de kleuren natural, white wash, plain white en dark chocolate. Afmetingen: 205 x 65 x 162 cm. De afstand van de vloer tot de bedbodem is 122 cm en de bovenkant van het matras ligt op 142 cm. De matrasmaat is 200 x 90 cm.

N°5

Wood loft bed – Oliver Furniture

Wie van mooi, clean, open design en kwaliteit houdt moet bij het Deense merk Oliver Furniture zijn.  De zee, het zand en het strand zijn voor de ontwerper Søren Rørbæk inspiratiebronnen. Deze klassieke hoogslaper Loft herinnert ons aan de jaren vijftig. De Nordic eiken poten, de ronde hoeken en vloeiende lijnen geven het bed een authentieke uitstraling. Aan het einde van het bed is een ruimtebesparende ladder. Heeft je kindje na verloop van tijd genoeg van de (half)hoogslaper, dan is het bed eenvoudig om te bouwen naar een 1-persoonsbed (ombouwset los te bestellen). Er zijn 2 modellen: Wood low Loft bed: met een bijpassend gordijn (los verkrijgbaar). Logees zijn welkom: door de hoogte schuif je er zo een matras onder. Afmeting: (hxbxd) 128x97x214cm. Wood hoogslaper Loft bed: met mooie, smalle bankjes om gezellig samen te chillen. Afmeting: (hxbxd) 176x97x214cm

N°6

Hoogslaper UpnDown

Wat een brijant en stijlvol ontwerp! Thomas Durner ontwierp de hoogslaper UPnDOWN – de hoogslaper die ook anders kan. Het resultaat is een hoogslaper die in dubbele uitvoering op alle manieren met elkaar gekoppeld kan worden. De ladder is in het voetstuk geïntegreerd en er zijn planken voor spullen. Gemaakt van berken multiplex (een plaatmateriaal van berkenhout). Er is keuze uit meer dan 20 verschillende viltkleuren. Voor mensen die niet zo fan zijn van vilt wordt vanaf nu een kunststof versie (HPL) van het bed aangeboden. Met dit Dutch Design kinderbed heb je echt nooit meer ruzie over wie onder- of bovenin mag slapen. Je draait dit bed gewoon om als het even anders moet, handig! Vanaf €998 (per stuk) en voor twee: +/- €1980

N°7

Hoogslaper Hichte – Warber

Warber is de kindermeubellijn van Kristien Pilat van de Hollandse meubelfabrikant Pilat & Pilat. Hoogslaper Hichte (Fries voor hoogte!) is een eenpersoonsbed die, geplaatst op twee kasten, als stoere hoogslaper functioneert. De twee opbergkistjes, een opzetstuk met ruimte voor boekjes en een ladder maken het bed tot een fijne slaapplek waar veel ruimte wordt gecreëerd zodat op de vloer goed gespeeld kan worden. Het houten eenpersoonsbed kan ook op de grond worden gezet en geeft met de kasten veel nieuwe indelingsmogelijkheden voor oudere kinderen. Het bed is in diverse opstellingen te gebruiken. Afmetingen: 205 x 95 x 150 cm (lxbxh), matrasmaat 200 x 90 cm. houtsoorten: keuze uit eiken, iepen, esdoorn, walnoot of onbehandelde berkenmeubelplaat zoals hier te zien is.

€2068 koop mij via bedaffair.nl

Pin It on Pinterest

Share This