Top 7 campingbed gemaakt en geselecteerd door Sterre Hekking!

Op veler verzoek! Het campingbed: onmisbaar voor jou en je kroost. Niet alleen voor als je op vakantie gaat, maar ook voor tijdens een logeerpartij of als je ’s avonds bij vrienden gaat eten. Niets zo vervelend als drie kwartier boven met een campingbed stuntelen als de drankjes beneden koud staan. Met een makkelijk op te zetten campingbedje kun je je baby of peuter fijn en veilig ergens anders laten slapen. Uiteraard voldoen allen aan de veiligheidsnormen. Yes honey, we can bring the kids!

Ietwat verouderd maar toch handig: een filmpje van de Consumentenbond zie hier. En voor nog wat extra praktische informatie zie hier een artikel van het Nederlands Centrum Jeugdgezondheidszorg.


 

N°1

Nuna Reisbed Sena

Dankzij het slimme zigzag frame ontwerp klapt dit Sena bedje eenvoudig uit tot een zacht en stabiel dromenland, en klapt het later met één hand weer in. Ideaal! Bekijk hier het filmpje. De ‘boven de grond bodem’ zorgt dat je kleine niet op de tocht ligt. De gestoffeerde hoeken voorkomen beknelde vingertjes en het comfortabele, zachte matras voelt bijna als een eigen bedje. Met anti-slip poten en een aluminium frame. Geschikt vanaf de geboorte tot 15 kilo. Afmetingen: H 78 x B 105 x D 45 cm, afmetingen opgevouwen: H 87,7 x B 27 x D 30 cm (matras 94 x 68 cm). Gewicht: 8.9 kilo.

N°2

4 moms breeze 2.0 grey

We kennen dit innovatieve merk natuurlijk al, zie hier bijvoorbeeld de kinderwagen van 4moms. Er zijn maar weinig campingbedjes zo snel in- en uit te vouwen als dit model (mag ook wel voor deze prijs!). Bij het campingbed wordt een wieggedeelte meegeleverd. Zo kan je kindje vanaf de geboorte gebruik maken van dit model. Handig: de Breeze is niet alleen als campingbed, maar ook als box te gebruiken! Het in- en uitvouwen van dit model is easy: met het handvat in het midden van de bodem trek je het campingbedje eenvoudig omhoog waardoor het vanzelf in elkaar vouwt. Nu de meegeleverde reistas er nog omheen en klaar is Kees! Zie hier het filmpje. Te gebruiken als wieg, ledikant en box, inclusief matras, verschoningsmatje en reistas. Afmetingen: L 116, B 81,5, H 74 cm, afmetingen ingevouwen: L 32, B 32 en H 79 cm. Gewicht: 14,7 kilo.

N°3

Phil & Teds Traveller bedje

Een reisbedje dat lichter is dan je baby? Yip,het bestaat! Of je nu op pad bent of thuis, de baby kan rustig slapen en spelen in deze traveller van Phil & Teds. Zie hier het filmpje. Met 3,2 kilo is de traveller superlicht en compact voor lange en korte reizen. Je kunt je kleine goed zien doordat de zijkanten van de traveller volledig van gaas zijn. De zijkanten van het bedje bieden nog een voordeel: ze vormen een beschermde omgeving waarin de baby rustig kan slapen doordat ze iets van de grond blijven wanneer je baby in het bedje ligt. De draagtas van dit model is zo klein dat hij past op plekken waar andere reisbedjes niet passen. Te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar, binnen en – fijn voor in de zomer – buiten! Afmetingen: 137x 77 x 66 cm, afmetingen ingevouwen in tas: 68 x 25 x 20 cm.

N°4

Koelstra Travelsleeper T5

Praktisch en voor een fijne prijs! Deze Koelstra heeft standaardmaten zodat je er ieder ledikantmatras van 60 x 120 cm in kunt gebruiken. Dit campingbedje heeft gaas aan de zijkanten zodat je je kleine goed in de gaten kan houden en er luchtcirculatie is. Ook beschikt dit bedje over een kruipluik zodat je peuter, wanneer het luik open is, zelf in en uit het campingbedje kan kruipen. Laat dat slaapfeestje maar beginnen! De  Travelsleeper is compact in- en uit te klappen, met een handig één-hand systeem. Zie hier de video. Het bedje heeft wieltjes (met rem) om het te verplaatsen en dankzij de 7 steunpunten staat het campingbedje stabiel. Inclusief draagtas. Afmetingen: L 120 x B 60 x H 75 cm, afmetingen ingeklapt: L 22 x B 22 x H 75 cm. Gewicht 9,8 kilo. Geschikt tot ongeveer 15 kilo. Onze favoriete kleur is Jade! Deze variant maakt dit standaard campingbedje toch een beetje speciaal.

N°5

Deryan peuterbox

Staat er een bezoekje of een vakantie op de planning? De Deryan peuterbox neem je gemakkelijk mee. Het pakketje weegt 4 kilo. De Deryan wordt geleverd inclusief frame, slaapmat, zelfopblaasbaar matrasje en een reistas. Zo heb je in één keer alles in huis om een fijne plaats voor je kindje te creëren. Het in- en uitvouwen van de Deryan Peuterbox is een fluitje van een cent. Zie hier de video. Gebruik dit model ook als ledikant en box, geschikt voor kinderen van 0 tot 4,5 jaar. Afmetingen: L 136 x B 72 x H 62 cm, afmetingen ingevouwen: L 80 x B 45 x H 13 cm

Tip: er is ook een babyvariant beschikbaar, deze weegt slechts 2 kilo en het pakketje is nog kleiner. Geschikt voor baby’s van o tot 2 jaar.

€69,50 KOOP MIJ VIA babypark.nl

N°6

Babybjorn campingbed

Dit Babybjorn reisbedje is het ideale bedje om mee op reis te nemen. Het kan met een enkele beweging snel worden opgezet, zie hier en hier de (schattige!) filmpjes. Het reisbedje weegt 5 kilo. Door de zachte stof is het reisbedje warm en comfortabel voor je kleine. Zowel het matrasovertrek als de stof rond het reisbedje kunnen in de wasmachine. Wederom geschikt als bedje en als box. Mooi in design! Te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

N°7

Aeromoov Reisbed Instant Travel Cot

Pop. Play. Sleep: het Aeromoov Instant Reisbed is multifunctioneel en licht (weegt minder dan 5 kg). Dit reisbedje zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden (2 sec. zelf getest! zie onderaan deze hitlijst hoe!). Het is sterk, veilig en superlicht, fijn voor on the go. Dankzij de transparante zijkanten kun je je kindje goed in de gaten houden. De korte zijde is gemaakt van stevig materiaal en beschermt tegen zon en wind. Het reisbedje is voorzien van een waterdichte en gemakkelijk afwasbare bodem. Het meegeleverde matras  kan op twee hoogtes gebruikt worden en ondersteunt de rug van je kindje. Het reisbed kun je zowel binnen als buiten gebruiken en wordt geleverd in een duurzame opbergtas.

Extra tip:

Joie Excursion change & rock campingbed

… een alles in 1 model! Het Joie campingbed is een zeer compleet model. Het wordt geleverd met een commodeblad en een wipstoeltje (met veiligheidstuigje) die je op het frame van het campingbedje vast kunt klikken maar ook zonder campingbedje kunt gebruiken. Zie hier een filmpje. Dankzij de licht- en geluid extensie heb je altijd een slaapliedje of een rustgevende trilfunctie in de buurt. De bodem van het campingbedje is verstelbaar. Het invouwen is een fluitje van een cent en met één druk op de knop is het weer uit te vouwen. Met handige wieltjes en ventilerende stof. Geschikt voor kinderen van 0 tot 15 kilo. Handig voor een vaste stek bij grootouders! Nadeel: dit bedje weegt maar liefst 16,36 kilo…

Pin It on Pinterest

Share This