Een stoere stalamp in de vorm van een huis of een waakzaam hondje. Stalampjes voor jongens én stoere meisjes. Handig voor een klein lichtje tijdens een nachtvoeding of het verschonen. Of als nachtlampje voor als je kleine toch nog een beetje bang is voor het slapen gaan Licht uit spot aan! Littles List selecteerde 5 mooie en betaalbare stalampjes voor in de kinderkamer.


N°1

Eno Studio Get Out Naturel

“Who let the dogs out, woof woof!” een trouwe vriend deze geestige vloerlamp van het Franse architectenduo Clothilde & Julien. Hoogte 36 cm x breedte 40 cm. Gemaakt van hout, ook verkrijgbaar in het blauw, rood en zwart.

N°2

Boek nachtlamp met huis

Je kindje valt bijna in slaap tijdens het voorlezen en je wilt snel het boek wegleggen, maar natuurlijk niet vergeten op welke pagina je gebleven was. Dat kan eenvoudig door je boek op de Bookrest lamp te leggen. Hiermee tover je de lamp om tot een schattig huisje. Zo heb je altijd voldoende licht bij de hand, een opbergplek voor je boek én je weet altijd waar je bent gebleven met lezen. Gemaakt van kunststof met een matte finish. Afmetingen: 11,6 x 14,5 x 18 centimeter.

N°3

ZzzooLight

Niet alleen de naam van deze lamp is geweldig, het model zelf ook. Zet deze olifant of kat in de kinderkamer en je kindje is verkocht. Deze ontwerpen zijn van Ramin Razani. ZzzooLight wordt niet warm en vormt dus vormt geen gevaar voor nieuwsgierige handjes.
 De ZzzooLight is voorzien van led-lampjes en je kunt kiezen uit twee licht-intensiteiten dus ook geschikt als nachtlamp. De lamp is verpakt in een luxe transparante giftbox (cadeau tip!). Afmetingen: 23 x 15 x 30 cm.

N°4

Bitten Balloon Dog Tafellamp

Het ballonhondje blijft ook fascineren na je kindertijd, dat bewijst dit ontwerp! Deze lamp van Bitten is gemaakt van stevig kunststof en werkt op batterijen. Zo zet je hem overal neer waar je wat extra licht en wat vrolijke decoratie kunt gebruiken. De lamp is circa H 19 x B 21 x D 9,5 cm groot. Werkt op 2 AA-batterijen en geeft ca. 55 uur licht. Ook verkrijgbaar in het blauw, groen en rood.

N°5

De Wood Muuto lamp

Ontworpen door TAF Architects als tegenhanger van de moderne high-tech bureaulamp. Deze lamp doet zich niet anders voor dan hij is. Door het gebruik van enkel hout en boutjes straalt de lamp een gevoel van eenvoud en eerlijkheid uit. De lamp is verkrijgbaar met een wit of groen snoer.

Voor nog meer leuke stalampen bekijk ook onze top 10 stalamp voor Elle Mama:

Pin It on Pinterest

Share This